Γάμος αλά ελληνικά στις Ηνωμένες Πολιτείες
G-Sports

Γάμος αλά ελληνικά στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σε λιγότερο από τρεις µήνες ο Ελληνοαµερικανός παίκτης της οµάδας µπάσκετ Μέµφις Γκρίζλις στο ΝΒΑ Κώστας Κουφός και η ελληνικής καταγωγής «Μις Γιούτα» Λεία Σεργάκη θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Το ερωτευµένο ζευγάρι θα επισφραγίσει την ευτυχία του, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε µια τελετή µε ελληνικό άρωµα.
Το µυστήριο, σύμφωνα με τη real, θα γίνει στις 18 Ιουλίου στη Γιούτα των ΗΠΑ, εκεί όπου έχει εγκατασταθεί το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Οι προετοιµασίες ήδη έχουν ξεκινήσει καθώς και οι δύο επιθυµούν έναν λαµπερό γάµο και θέλουν να τον θυµούνται για ολόκληρη τη ζωή τους. Η διακόσµηση, το νυφικό, οι µποµπονιέρες, όλα θα θυµίζουν ένα παραµύθι µε το πιο ευτυχισµένο τέλος. Η Λεία έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο και την Κρήτη και ο Κώστας από τη Μεσσηνία και την Κόρινθο. Επιθυµία τους είναι τόσο η τελετή όσο και η δεξίωση να έχουν έντονο ελληνικό χρώµα και να τηρήσουν όλα τα έθιµα και τις παραδόσεις της πατρίδας τους.
Η µέλλουσα νύφη έχει ασχοληθεί µε το µόντελινγκ και έχει σπουδάσει στη Νοµική, αλλά έχει αφοσιωθεί στην ιστοσελίδα SomaStrong.com που έχει δηµιουργήσει µε συµβουλές για όλους όσοι θέλουν να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό το διάστηµα όµως έχει µια ακόµη ασχολία, καθώς επιµελείται όλες τις λεπτοµέρειες του γάµου της, χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη του.
Ο Κώστας και η Λεία που είναι µαζί εδώ και τρία χρόνια γνωρίστηκαν το 2009 σε ορθόδοξη εκκλησία στη Γιούτα, όταν ο άσος του ΝΒΑ αγωνιζόταν στην οµάδα των Γιούτα Τζαζ. Η Ελλάδα όµως τους έφερε κοντά και τους έκανε να ερωτευτούν, όταν το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συναντήθηκαν τυχαία. Η όµορφη Λεία έκανε διακοπές στην πατρίδα και εκείνος είχε έρθει ως µέλος της εθνικής οµάδας µπάσκετ.
Το ζευγάρι ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά του. Μάλιστα, η Λεία έχει πει παλιότερα «η γιαγιά µου πάντοτε µου έλεγε να βρω τον τέλειο Έλληνα άντρα. Να που το έκανα...», ενώ µε κάθε ευκαιρία «ανεβάζει» φωτογραφίες τους στα social media. Έτσι επέλεξε να ανακοινώσει και τον αρραβώνα της ποστάροντας το υπέροχο µονόπετρο που της χάρισε. Έχοντας βρει ο ένας στον άλλο τον ιδανικό σύντροφο, στα άµεσα σχέδιά τους είναι και η απόκτηση παιδιών, στα οποία θέλουν να µεταδώσουν την αγάπη τους για την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved