Γιώργος Τζαβέλλας-Αθηνά Πικράκη: Οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους
G-Sports

Γιώργος Τζαβέλλας-Αθηνά Πικράκη: Οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους

Μπορεί ο Γιώργος Τζαβέλλας να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα και η Αθηνά Πικράκη στις φωτογραφίσεις μόδας και τις πασαρέλες, όμως εδώ και περίπου έναν χρόνο που είναι μαζί, είχαν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τους φωτογράφους. Κάτι που πλέον δεν ισχύει, αφού πριν από λίγες ημέρες ο φακός τούς απαθανάτισε για πρώτη φορά μαζί σε βραδινή τους έξοδο.

Το ζευγάρι βρέθηκε, μαζί με μεγάλη παρέα, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία-Ελενα Κυριάκου. Παρόλο που κάθισαν δίπλα δίπλα και επιδιώκοντας να μη δώσουν λαβή για σχόλια, δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, εκτός από ελάχιστες στιγμές που άφησαν να φανούν η τρυφερότητα και η αγάπη που μοιράζονται.
Ο άσος του ΠΑΟΚ και η Μις Ελλάς 2012 είναι μαζί από πέρυσι τον Ιούνιο. Η γνωριμία τους, σύμφωνα με τη real, έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, απ' όπου κατάγεται η εντυπωσιακή καλλονή. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και σύντομα αποφάσισαν να πορευτούν μαζί. Εκείνος μόλις είχε βγει από μακροχρόνια σχέση με το μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά. Εκείνη δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, παρά μόνο με τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Καπίνο, η οποία έληξε το 2012.
Στις αρχές του χρόνου ο Γιώργος και η όμορφη Αθηνά αντιμετώπισαν σοβαρή κρίση στη σχέση τους λόγω της απόστασης που τους χώριζε. Εκείνος έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων, ενώ εκείνη σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αθήνα. Έτσι ήταν αδύνατον να περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Κάπως έτσι επήλθε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η κρίση στη σχέση τους. Ο έρωτάς τους όμως αποδείχθηκε πιο δυνατός και η κρίση ξεπεράστηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved