Γιάννης Χαρούλης: «Ελπίζω κάποια στιγμή να αξιωθώ να τρέξω και στον Κλασσικό Μαραθώνιο»
G-Sports

Γιάννης Χαρούλης: «Ελπίζω κάποια στιγμή να αξιωθώ να τρέξω και στον Κλασσικό Μαραθώνιο»

Οκτακόσιοι κορυφαίοι αθλητές από 12 και οι συνοδοί τους έχουν ραντεβού στις 20 και 21 Ιουνίου, στο Παγκρήτιο στάδιο, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Στίβου 2015 Α' Κατηγορίας. Το ραντεβού όμως δεν πρόκειται να περιοριστεί στα κουλουάρ του στίβου και το χορτάρι.

Στο Ηράκλειο, θα προβληθεί η Ελλάδα και η Κρήτη, μέσα από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων. Παράλληλα, η Περιφέρεια Κρήτης, Ο δήμος Ηρακλείου και ο ΣΕΓΑΣ, έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τις ομορφιές του νησιού και τις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις (αθλητικές, πολιτιστικές, τουριστικές).

Έτσι, στο πλαίσιο της παρουσίασης της επικοινωνιακής εκστρατείας «ATHLETICS IN THE LANDOF CULTURE!» («Ο κλασικός αθλητισμός στον τόπο του πολιτισμού»), κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το επίσημο τηλεοπτικό σποτ της διοργάνωσης με τον ομώνυμο τίτλο, δια χειρός του πολυβραβευμένου Θοδωρή Παπαδουλάκη, γνωστού σκηνοθέτη από την τηλεοπτική μεταφορά τουbest seller βιβλίου, «Το νησί», της Victoria Hislop.

«Από την καταγάλανη θάλασσα που την περιτριγυρίζει και την έχει ευλογήσει με πανέμορφες παραλίες όλων των λογιών, μέχρι το βουνό με τα όμορφα χωριά και τους φιλόξενους ανθρώπους της, η Κρήτη για μένα ξεχωρίζει γιατί εδώ ο καθένας μπορεί να βρει ένα κομμάτι δικό του, να απολαύσει την ομορφιά της αλλά και την αγριάδα της . Μικρός έπαιζα ποδόσφαιρό στην ομάδα του χωρίου μου, την ΑΕΛ (Αθλητική Ένωση Λακωνίων). Τον τελευταίο καιρό μ’ αρέσει ιδιαίτερα να τρέχω. Έχω ήδη λάβει μέρος σε έναν Ημιμαραθώνιο και αυτήν την Κυριακή θα τρέξω πάλι στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Ελπίζω κάποια στιγμή να αξιωθώ να τρέξω και στον Κλασσικό Μαραθώνιο. Το άθλημα που με συναρπάζει είναι ο αγώνας ταχύτητας μετ’ εμποδίων. Θεωρώ πως είναι από τα πιο δύσκολα. Εκεί που έχουμε και τη φίλη μας, τη χρυσή Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά» τόνισε στο Peopleο Γιάννης Χαρούλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved