Κλέλια Πανταζή: «Θέλω να αποκτήσω ένα παιδί»
G-Sports

Κλέλια Πανταζή: «Θέλω να αποκτήσω ένα παιδί»

Φαίνεται πως ο έρωτας την έχει κάνει να οραματίζεται και την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει...

Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή που είναι ερωτευμένη με τον προπονητή κολύμβησης Βαγγέλη Χούμα και δείχνει έτοιμη να κάνει ένα ακόμα όνειρό της πραγματικότητα.
Η χάλκινη ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική φαίνεται ότι έχει βρει στο πρόσωπο του κολυμβητή τον άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί πολλές ανησυχίες. «Οικογένεια θέλω να κάνω. Δεν βιάζομαι, όμως, επειδή έχω φτάσει 30 χρόνων. Το όνειρο που είχα από μικρή ήταν να κάνω παιδιά από τα 25, στα πρότυπα των γονιών μου, όμως είναι τόσες οι δουλειές και το τρέξιμο που δεν γίνεται ακόμη. Λέω ότι “θέλω να αποκτήσω ένα παιδί” κι επειδή έχω καθημερινή επαφή με τα παιδιά, δεν με τρομάζει αυτό το σενάριο» λέει στη Real. Η σχέση της Κλέλιας και του Βαγγέλη μπορεί να μετρά μόλις δύο μήνες και να προχωρούν με αργό ρυθμό, όμως η διάθεση και των δύο είναι να χτίσουν αυτή τη σχέση στις καλύτερες δυνατές βάσεις. «Δεν συγκατοικούμε, μένω μόνη σε δικό μου σπίτι, πάνω από τους γονείς μου. Καλό είναι να προχωρούν αυτά τα πράγματα αργά και σταθερά, παρά να γίνονται πολλές και γρήγορες κινήσεις» τονίζει η 30χρονη τεχνική σύμβουλος Ρυθμικής Γυμναστικής και συμπληρώνει: «Για να είμαι μαζί του, σημαίνει ότι βρίσκω σε εκείνον στοιχεία του ιδανικού άνδρα. Ωστόσο, ανακαλύπτεις πράγματα και στην πορεία. Τώρα τον μαθαίνω, είμαστε δύο μήνες μαζί».
Η Μυτιληνιά ολυμπιονίκης το πρωί ασκεί τα καθήκοντα της υποπλοιάρχου και το απόγευμα δίνει την ψυχή της στη ρυθμική ως τεχνική σύμβουλος: «Είναι ωραίο να τρέχεις για το άθλημά σου, δεν με κουράζει καθόλου. Συνεχίζω προπονητικά στην Καλλιθέα, στην ομάδα από όπου πρόσφατα μια αθλήτρια βγήκε πρωταθλήτρια στην Ελλάδα στην κατηγορία των κορασίδων. Υπάρχει η ρυθμική στη ζωή μου. Έχω δημιουργήσει φιλανθρωπικά τμήματα, τα οποία έχουν μεγάλη ανταπόκριση». Ως πρέσβειρα των Special Olympics εδώ και δύο χρόνια, ταξιδεύει στις ΗΠΑ, όπου διδάσκει τις χορογραφίες της σε ανάλογες διοργανώσεις: «Πέρυσι το καλοκαίρι είχα πάει στην Ατλάντα μαζί με την αδερφή μου (Άννυ Πανταζή, αθλήτρια της ρυθμικής), γιατί είχαμε βγάλει τις χορογραφίες για τους Special Olympics. Τα Χριστούγεννα θα πάμε στο Λος Άντζελες για να κάνουμε σεμινάριο στις προπονήτριες από όλο τον κόσμο που θα είναι στους Special Olympics. Αισθάνομαι πολύ περήφανη που βλέπω να εκτελούνται οι χορογραφίες μου».
Και επειδή η χώρα μας διανύει ιστορικές στιγμές και κανείς δεν θα μπορούσε να σταθεί αδιάφορος απέναντί τους, η Κλέλια σχολιάζει: «Θέλω να κλείνω την τηλεόρασή μου, να μη βλέπω καθόλου. Αυτή η τρομοκρατία που ασκείται από όλα τα Μέσα σε τρομάζει πραγματικά. Δεν είναι ότι έχω περιουσίες ολόκληρες και θα χάσω τα λεφτά μου, ώστε να τρέξω στα ATM να τα σηκώσω. Απλώς, τις ανησυχίες που έχουν όλοι για το αν χάσουν τη δουλειά τους, αν έχουν να πληρώσουν το δάνειο του σπιτιού τους, τις έχω κι εγώ. Οι γονείς μου είναι απλοί γυμναστές. Ο,τι έχω κτίσει, το έχω κτίσει μόνη μου, οπότε είμαι κι εγώ σαν όλους τους Έλληνες που παλεύουν αυτή τη στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved