Μανίκας-Χανταμπάκης: Στην Κύθνο για φιλανθρωπικό τουρνουά Beach Volley
G-Sports

Μανίκας-Χανταμπάκης: Στην Κύθνο για φιλανθρωπικό τουρνουά Beach Volley

Στην πανέμορφη και "πολύ χαλαρή" Κύθνο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου πολλοί αθλητές του beach volley για να συμμετάσχουν στο τοπικό τουρνουά,

ανάμεσα τους και οι Γιώργος Μανίκας και Στελιος Χανταμπάκης. Το τουρνουά ερασιτεχνικού χαρακτήρα, που διεξάγεται για 2η χρονιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων των ΚΥΘΝΙΩΝ, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στην παραλία της Επισκοπής.

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές που διακρίνονται και για το χιούμορ τους, έκλεψαν καρδιές άλλα έφεραν και πολύ κέφι στην διοργάνωση.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τους δύο φίλους αντιμέτωπους σε φιλανθρωπικό αγώνα, με τον οποίο και έκλεισε το τουρνουά. Χανταμπάκης εναντίον Μανίκα με συμπαίκτες τους γνωστούς παίκτες του Βόλεϊ, Νίκο Κούνα και Σταύρο Βλαχάκη αντίστοιχα. Για την ιστορία, η ομάδα Μανίκα-Βλαχάκη επικράτησε με 25-23! Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από χορηγούς και τοπικούς φορείς, δόθηκαν για να αγοραστεί φαρμακευτικό υλικό και ιατρικός εξοπλισμός (που βρίσκεται σε έλλειψη) για το ιατρικό κέντρο του νησιού.

Όλοι οι συμμετέχοντες, ο Δήμαρχος και οι τοπικοί φορείς καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με τους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών του τουρνουά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2016!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved