Μιχάλης Ζαμπίδης: «Είναι λάθος να κολλήσεις στο παρελθόν»
G-Sports

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Είναι λάθος να κολλήσεις στο παρελθόν»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για τις ερωτικές απογοητεύσεις και το ρινγκ.

Μια ερωτική απογοήτευση επηρέαζε τις επιδοθείς σας; Οι λιγοστές σας ήττες οφείλονται οε προβλήματα της προσωπικής σας ζωής;

«Η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Ενεργεία είμαστε. Το συναίσθημα είναι το καύσιμο της ψυχής και του σώματος. Όταν έχεις δηλητηριασμένα συναισθήματα μέσα σου, αυτομάτως πέφτει η απόδοση σου. Οι δικλίδες ασφαλείας μου με έχουν προστατέψει από τις κακές προσωπικές ή ερωτικές μου σχέσεις, οι οποίες θα μου έκαναν ζημιά. Το ρινγκ δεν συγχωρεί λάθη. Είναι σκληρό. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά».

Είναι σκληρό να πεις στη σχέση σου “φύγε τώρα, πρέπει να κοιμηθώ”;

«Η χημεία τα φέρνει όλα όμορφα. Τα φτιάχνει μαγικά. Δεν θα γινόταν να είμαι με έναν άνθρωπο που θα περίμενε να πάει η ώρα δώδεκα το βράδυ για να βγει βόλτα».

Τώρα που σταματήσατε τον πρωταθλητισμό κάνετε ότι στερηθήκατε στην εφηβεία σας;

«Όχι δεν μου λείπει κάτι. Έχω μάθει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, σταμάτησα εδώ και τρεις μήνες, αλλά ο αθλητής ζει ακόμη μέσα μου».

Έχετε υπάρξει εκρηκτικός και στη ζωή σας όπως στο ρινγκ;

«Όταν κάνεις τόσο γρήγορη ζωή, κοιτάς μόνο το παρόν και το μέλλον. Είναι λάθος να κολλήσεις στο παρελθόν. Γι' αυτό και δεν έχω υπάρξει εκδικητικός. Η άμυνα μου στο κακό είναι η απόσταση αναπνοής. Πάσχω από το σύνδρομο της Λερναίας Ύδρας».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved