Έλενα Χριστοδούλου: «Θα ήθελα να μου δοθούν ευκαιρίες να δουλέψω και να αποδείξω την αξία μου»
G-Sports

Έλενα Χριστοδούλου: «Θα ήθελα να μου δοθούν ευκαιρίες να δουλέψω και να αποδείξω την αξία μου»

Γυναίκα, βολεϊμπολίστρια, δημοσιογράφος, γόνος αθλητικής οικογένειας. Κόρη του Χρήστου και ανιψιά του Φάνη Χριστοδούλου, δεν ασχολήθηκε με το μπάσκετ, αλλά-το βόλεϊ. Η Έλενα Χριστοδούλου μιλάει για τη νέα σελίδα στη ζωή της, την παρουσίαση, τη δημοσιογραφία, την οικογένειά της και τα όνειρα της. 

«Μου αρέσει πολύ. Εχω τελειώσει το Τμήμα ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είμαι πολύ χαρούμενη που ασχολούμαι με κάτι που πραγματικά αγαπώ, γιατί η δημοσιογραφία ήταν επιλογή μου και από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με αυτό τον χώρο και ειδικά με την τηλεόραση» τόνισε στο Secret.

Η τηλεόραση τη... μαγνητίζει και δηλώνει πως θαυμάζει την Αγγελική Νικολούλη: «θαυμάζω αρκετές παρουσιάστριες, αλλά, αν ξεκινήσω να σου λέω, δεν θα σταματήσω. Μου αρέσει και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία, οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω αρκετές παρουσιάστριες στο μυαλό μου. θαυμάζω ιδιαίτερα την Αγγελική Νικολούλη. θα ήθελα να μου δοθούν ευκαιρίες να δουλέψω και να αποδείξω την αξία μου».

«Το μπάσκετ το λατρεύω και είναι το μόνο άθλημα που δεν βαριέμαι να παρακολουθώ. Από μικρή, όμως, το είχα στο μυαλό μου σαν καθαρά αντρικό άθλημα και δεν σκέφτηκα ποτέ να ασχοληθώ με αυτό. Δεν ήθελαν κιόλας ούτε ο μπαμπάς μου ούτε ο νονός μου. Δεν τους άρεσε για γυναίκα. Ξεκίνησα με μπαλέτο, το οποίο βαρέθηκα γρήγορα. Συνέχισα με κολύμβηση, στην οποία ήμουν πολύ καλή, αλλά τη σταμάτησα για να ξεκινήσω το βόλεϊ. Ακριβώς την ίδια πορεία ακολούθησε και η αδελφή μου».

Η μεγάλη αδυναμία της Ελενας είναι η αδελφή της, για την οποία δηλώνει πως θα ήθελε να παίξουν και μαζί. Εκείνη ως ακραία και η Στέλλα πασαδόρος. «Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και αδυναμία μου. Ο,τι και να σου πω για εκείνη θα είναι πολύ μικρό. Υπάρχει παίκτρια που δεν θα ήθελε να καρφώνει τέτοιες πάσες; Πέρα από αυτό, νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα. Είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι συνεννοείσαι με τον άλλον με μόνο μία ματιά. Παίξαμε μαζί πιο μικρές, στον Βύρωνα, έχουμε παίξει αντίπαλες, αλλά προτιμώ να μη με χωρίζει τίποτα από την αδελφή μου. Ούτε καν το φιλέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved