Κι όμως το Gossip-tv έχει γνωρίσει την Μαρία Κασσάνδρα του Ρονάλντο πριν 6 χρόνια!
G-Sports

Κι όμως το Gossip-tv έχει γνωρίσει την Μαρία Κασσάνδρα του Ρονάλντο πριν 6 χρόνια!

Το όνομά της και οι φωτογραφίες της την τελευταία εβδομάδα "παίζουν" παντού. Η Ελληνίδα που τρέλανε τον Cristiano Ronaldo είναι ο πιο δημοφιλής τίτλος σε ολόκληρο τον κόσμο αφού όλοι ασχολούνται με την εντυπωσιακή Μαρία Κασσάνδρα Μπαρμπαντώνη που βρέθηκε στην Μαδρίτη προσκαλεσμένη του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! 

Και από την πρώτη στιγμή που είδαμε τις φωτογραφίες της και ακούσαμε το όνομά της, ήμασταν σίγουροι οτι το έχουμε ξανακούσει κάπου. Και είχαμε δίκιο. Βλέπετε το Gossip-tv έχει γνωρίσει την Μαρία Κασσάνδρα πριν από 6 χρόνια στο Όσλο.

Και όχι μόνο το Gossip-tv, αλλά και ο Γιώργος Αλκαίος, που εκπροσώπησε εκείνη την χρονιά την Ελλάδα στην Eurovision 2010 και φυσικά όλα τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής και οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον διαγωνισμό. Βλέπετε ο πατέρας της Μαρίας Κασσάνδρας (σκέτο Μαρία την λένε όλοι), ο Γιάννης Μπαρμπαντώνης, επιφανής επιχειρηματίας στη Νορβηγία, ήταν τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Όσλο. Όχι μόνο, διοργάνωσε ολόκληρο πάρτι για την Ελληνική συμμετοχή αλλά ήταν τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του παρόντες στο coctail party που διοργανώθηκε στην κατοικία του Πρέσβη της Ελλάδας στην Νορβηγία για τους δημοσιογράφους και το team που εκπροσωπούσε τη χώρα μας.

Η πανέμορφη από τότε κοπέλα, είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα. Η Μαρία, είναι ένα προσγειωμένο κορίτσι -παρά το γεγονός ότι προέρχεται από οικογένεια που έχει οικονομική άνεση- πολύ απλή, με χιούμορ, μιλάει άπταιστα τα ελληνικά και λατρεύει τη χώρα της καταγωγής του πατέρα της. Η μητέρα της είναι Νορβηγίδα και έχει το μεγαλύτερο πρακτορείο ταξιδίων προς Ελλάδα στην Νορβηγία ενώ έχει κι έναν αδερφό που πλέον σπουδάζει στο Πρίστον στην Αμερική. Η ίδια διατηρεί ένα blog για fashion και ταξίδια και μάλιστα έχει κάνει post για το επίμαχο ταξίδι της στην Μαδρίτη το οποίο συζητήθηκε τόσο πολύ.

Αν και έχουν γραφτεί πάρα πολλά και οι φήμες μιλάνε για νέα σχέση του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή με την εντυπωσιακή ελληνίδα καλλονή, η ίδια δεν έχει πει λέξη γι' αυτό παρά μόνο έχει επιβεβαιώσει την επικοινωνία της με τον Christiano Ronaldo και την πρόσκλησή του για το ταξίδι στην Μαδρίτη ποτυ την έφερε και στις κερκίδες του γηπέδου να παρακολουθεί τον αγώνα της Ρεάλ. Αν και τόσο ο πατέρας της, όσο και ο αδερφός της είναι φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι η ίδια δεν έχει σχέση με το άθλημα. Μέχρι τώρα... Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει.

Πηγή φωτογραφιών προσωπικό αρχείο και το instagram της https://www.instagram.com/Mariakassandra/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved