Η Ανδριανή Μιχαήλ είπε το «ναι» στον «κανονιέρη» Τζακ Γουίλσιρ
G-Sports

Η Ανδριανή Μιχαήλ είπε το «ναι» στον «κανονιέρη» Τζακ Γουίλσιρ

Η Ανδριανή Μιχαήλ, που κατάγεται από την Κύπρο, είναι το κορίτσι που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γοητευτικού ποδοσφαιριστή, Τζάκ Γουίλσιρ, με τον οποίο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες.

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο στο κουρείο του πατέρα της Μιχάλη Μιχαήλ, στο Κόκφοστερς του Λονδίνου, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η πρόταση γάμου έγινε την περασμένη Κυριακή στο πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσε ο διεθνής παίκτης για τα 25α γενέθλια της αγαπημένης του, κλείνοντας την αίθουσα ενός ακριβού εστιατορίου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο Τζακ γονάτισε μπροστά στην Ανδριανή και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, συνοδεύοντας την πρόταση με ένα πανάκριβο μονόπετρο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο η πανέμορφη Ανδριανή με έκανε τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου και είπε "ναι"! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Σε αγαπάω, μνηστή μου» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» λίγα λεπτά μετά τη θετική απάντηση της όμορφης Κύπριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved