Η Stoiximan Running Team τρέχει για καλό σκοπό
G-Sports

Η Stoiximan Running Team τρέχει για καλό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες σκυταλοδρομίας “Βίκος Street Relays”, με την Κοζάνη να παίρνει την σκυτάλη την Κυριακη 22 Μαίου στον 4ο αγώνα της σειράς, που πέρα από την ανάδειξη του αθλητισμού και του ομαδικού πνεύματος, στοχεύει στην κοινωνική προσφορά, μέσα από την προβολή και ενίσχυση ιδρυμάτων που παράγουν κοινωφελές έργο.

Ο αγώνας της Κοζάνης αποτέλεσε μια πραγματική γιορτή, καθώς πέρα από τους χιλιάδες δρομείς, το παρών έδωσαν χιλιάδες οικογένειες και παιδιά, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, μετατρέποντας τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα σε μια πραγματική γιορτή. Μεγάλη συμμετοχή είχε και η Stoiximan Running Team, με τους δρομείς της να τρέχουν, να διασκεδάζουν και να ενισχύουν με την συμμετοχή τους και τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτ.Μακεδονίας “Ηλιαχτίδα”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητές αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι:

4Χ2.500μ.

Άνδρες –Δημήτρης Ελευθεριάδης, Διομήδης Παπαδημητρίου, Κων/νος Παγουνόπουλος και Στέλιος Παγουνόπουλος

Μεικτή – Παναγιώτης Ντάγκας, Αναστασία Ρετίτε, Κυριάκος Ιωαννίδης, Παύλος Ασλανίδης

Γυναίκες – Παρασκευή Λαδοπούλου, Κατερίνα Μουλέλη, Φανή Γεωργίδου, Νεφέλη Τίτα

2Χ5.000μ.

Άνδρες – Μιχάλης Παρμάκης, Χρήστος Νιόπλιας

Μεικτή – Μαρία Μιχαηλίδου, Κυριάκος Λαβασάς

Γυναίκες – Αναστασία Ελευθεριάδου, Χριστίνα Γαντζίδου

10.000μ.

Άνδρες – Γιώργος Φιλημέγκας

Γυναίκες – Ιωάννα Ντέλλα

Η μεγαλύτερη σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα συνεχίζει να “τρέχει”από πόλη σε πόλη,με τα Ιωάννινα να αποτελούν τον επόμενο σταθμό στις 4 Ιουνίου. Η Stoiximan Running Team,η ομάδα που δημιουργήθηκε από την Stoiximan και αποτελείται από φίλους, συναδέλφους, αλλά και ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς θα βρίσκεται εκεί, μεταφέροντας το μήνυμα του αθλητισμού, της ομαδικής συνεργασίας και της κοινωνικής προσφοράς σε μία από τις ωραιότερες διαδρομές τρεξίματος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Η σελίδα της Stoiximan Running Team στο Facebook: https://www.facebook.com/StoiximanRunningTeam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved