Εργένικες διακοπές για Κονέ και Σηφάκη! Πού είναι τα κορίτσια τους οέοοοο; (φωτό)
G-Sports

Εργένικες διακοπές για Κονέ και Σηφάκη! Πού είναι τα κορίτσια τους οέοοοο; (φωτό)

Σε πολυτελή παραθαλάσσια σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης περνούν το πρώτο µέρος των διακοπών τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός συνόρων. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ της Ουντινέζε και τον Μιχάλη Σηφάκη της Κορτράικ.

Οι δύο διεθνείς ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους σε Ιταλία και Βέλγιο, αντίστοιχα, και προτίµησαν έναν αγαπηµένο για τους ποδοσφαιριστές προορισµό, τη Βουλιαγµένη.
Ο Παναγιώτης Κονέ είναι εκεί χωρίς την αγαπηµένη του Χριστίνα Στεφανίδη, η οποία βρίσκεται για επαγγελµατικούς λόγους στο Μαλιµπού της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι «παίζει» διαδικτυακά ωστόσο, µε τον Παναγιώτη να αναρτά φωτογραφίες στα κοινωνικά µέσα από παλαιότερες κοινές καλοκαιρινές διακοπές µε την αγαπηµένη του και εκείνη να του απαντά µε µηνύµατα αγάπης. Ο Μιχάλης Σηφάκης, από την άλλη, απολαµβάνει εργένικες διακοπές στον Αστέρα, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα δηµοσιεύµατα τον θέλουν να είναι ζευγάρι µε γαλαζοαίµατη και συγκεκριµένα µε την ανιψιά του βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππου.
Την αντροπαρέα συµπληρώνει ο µικρός Θωµάς, τον οποίο έχει βαφτίσει ο Παναγιώτης, µαζί µε τους γονείς του, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι τόσο δικοί του όσο και του Μιχάλη Σηφάκη. Παράλληλα µε την ξεκούραση το πρόγραµµα περιλαµβάνει και ποδόσφαιρο, µε τον άσο της Ουντινέζε να µυεί, σύμφωνα με τη real στα µυστικά της µπάλας το βαφτιστήρι του, που παίζει ήδη ποδόσφαιρο σε ακαδηµία της περιοχής. Όλα αυτά µέχρι η σύντροφος του Παναγιώτη, Χριστίνα Στεφανίδη, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να οργανώσουν µαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. ∆εδοµένο θα πρέπει να θεωρείται το πέρασµα του ζευγαριού από τη Μύκονο, που αποτελεί τον αγαπηµένο του νησιωτικό προορισµό. Όσον αφορά τον Μιχάλη Σηφάκη, αναµένεται να αφιερώσει µέρος του καλοκαιριού στη γενέτειρά του, που δεν είναι άλλη από την όµορφη Κρήτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved