Κατερίνα Στεφανίδη: «Όσο ήμουν στην Ελλάδα, δεν ήθελα να πάω στην Αμερική»
G-Sports

Κατερίνα Στεφανίδη: «Όσο ήμουν στην Ελλάδα, δεν ήθελα να πάω στην Αμερική»

Το φθινόπωρο του 2008, ανοίγεται μπροστά της η προοπτική να συνεχίσει τον αθλητισμό και τις σπουδές της στις ΗΠΑ. Το φημισμένο πανεπιστήμιο Stanfordτής προσφέρει υποτροφία.

«Όσο ήμουν στην Ελλάδα, δεν ήθελα να πάω στην Αμερική» θυμάται η Κατερίνα, που ευτυχώς για εκείνη και τον ελληνικό αθλητισμό υπέκυψε στις πιέσεις των γονιών της. «Πολύ σύντομα από τη στιγμή που πήγα, δεν ήθελα να φύγω» λέει η Κατερίνα Στεφανίδη στo People.
Εκεί βρίσκει όμορφες εγκαταστάσεις. Η προσαρμογή της μοιάζει εύκολη, «παρ’ όλα αυτά, δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή, αν και ήμουν καλή μαθήτρια. Βέβαια, ήταν και τα αγγλικά. Θυμάμαι τους πονοκεφάλους που είχα τον πρώτο μήνα των μαθημάτων, αλλά προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα», λέει στο People και καταλήγει: «Βέβαια, σημασία έχει να πω και τα κακά: Οι προπονητές εκεί, όπως και οι φυσιοθεραπευτές, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς της Ελλάδας. Ίσως να ακούγεται τρελό αυτό, αλλά στον κολεγιακό αθλητισμό δεν βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο, τουλάχιστον σε σχέση με τους προπονητές και τους φυσιοθεραπευτές που είχα όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα και έκανα πρωταθλητισμό. Βέβαια, όταν υπάρχουν 500 πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, δεν σημαίνει ότι μπορεί όλα να έχουν τους κορυφαίους, γι’ αυτό και ζορίστηκα την πρώτη χρονιά. Ήμουν τυχερή με τον προπονητή που έφεραν τη δεύτερη χρονιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved