Ελένη Χατζίδου: «Μπορώ να ακολουθήσω τον Άρη όπου χρειαστεί» και είναι μαζί του στην Κύπρο!
G-Sports

Ελένη Χατζίδου: «Μπορώ να ακολουθήσω τον Άρη όπου χρειαστεί» και είναι μαζί του στην Κύπρο!

Ένα από τα πιο ευτυχισµένα ζευγάρια, η τραγουδίστρια Eλένη Χατζίδου και ο ποδοσφαιριστής Άκης Σοϊλέδης, το τελευταίο διάστηµα έχουν µπει σε µια... περιπέτεια.

Ο ποδοσφαιριστής µετά την πορεία του στην ΑΕΚ πήρε µεταγραφή στην Κύπρο και συγκεκριµένα στην Οµόνοια. Όπως πάντα, σε αυτές τις περιπτώσεις τα διλήμματα που τίθενται είναι πολλά. Το συζήτησαν µε την Ελένη, αν έπρεπε δηλαδή ή όχι να το κάνει, αλλά η απόφαση έµοιαζε µονόδροµος. Η καριέρα του έχει µεγάλη σηµασία και για τους δύο.
Είναι από τα ζευγάρια που από την πρώτη στιγµή είχαν βρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική και στην επαγγελµατική τους ζωή. Παρότι δραστηριοποιούνται σε δύο πεδία, εκ διαµέτρου αντίθετα, έθεσαν από την αρχή γερές βάσεις. Η µεταγραφή του και η χιλιοµετρική απόσταση ήταν κάτι που έπρεπε να χειριστούν και αυτό αποφάσισαν ότι θα κάνουν.
Από την πρώτη ηµέρα η Ελένη ακολούθησε τον αγαπηµένο της στη Μεγαλόνησο µε σκοπό να τον βοηθήσει να προσαρµοστεί πιο εύκολα και φυσικά να περάσει χρόνο µαζί του. Οι δυο τους δεν σταµάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας έτσι τη δύναµη του έρωτά τους. Το ερωτευµένο ζευγάρι, λίγο πριν ο Άρης µετακοµίσει στην Κύπρο, είχε φροντίσει να περάσει όµορφες στιγµές. Ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη και αµέσως µετά στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Στη διάρκεια των αποδράσεων είχαν τον χρόνο να µοιραστούν τις ανησυχίες τους σχετικά µε τη νέα τους ζωή. «Μπορώ να ακολουθήσω τον Άρη όπου χρειαστεί... Είναι ο άνθρωπός µου και θα τον στηρίζω για πάντα». Τα λόγια της Ελένης Χατζίδου σε κοντινό της άνθρωπο συνοψίζουν όλα όσα νιώθει για τον σύντροφό της. Μπορεί να αγαπάει πολύ τη δουλειά της, αλλά η προσωπική της ευτυχία έχει µεγαλύτερη αξία για εκείνη. Η τραγουδίστρια, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει: «Όταν έρθει η στιγµή να κάνω οικογένεια, θα αφήσω για λίγο την καριέρα µου. Μπορώ να αφοσιωθώ στο µεγάλωµα των παιδιών µου αν χρειαστεί».
Από την άλλη, ακόµη κι αν η Ελένη παραµείνει στην Αθήνα, όπως εξηγούν φίλοι του ζευγαριού, µια τέτοια απόφαση δεν πρόκειται να διαταράξει την ισορροπία της σχέσης τους: «Η Ελένη και ο Άρης θα συνεχίσουν τη σχέση τους από απόσταση. Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Είναι ερωτευµένοι και θα βρουν τρόπο να βρίσκονται. Εξάλλου η Κύπρος δεν είναι πολύ µακριά».
Τα νέα δεδοµένα κάνουν τους ερωτευµένους να αντιληφθούν την ουσία της σχέσης τους και να αποφασίζουν για την κοινή τους ζωή. Η όµορφη Ελένη δεν έχει δροµολογήσει ακόµη την επιστροφή της από την Κύπρο στην Αθήνα. Προτεραιότητά της είναι η σχέση της. Η Μεγαλόνησος της αρέσει πολύ και η προοπτική µιας µετακόµισης είναι κάτι που θα συζητούσε. Σηµασία για εκείνη έχει να βλέπει τον Αρη της να χαµογελάει σύμφωνα με τη real. Από την άλλη πλευρά, εκείνος αισθάνεται υπέροχα µε το κορίτσι του, γι’ αυτό της χαρίζει απλόχερα την αγάπη του και τη συντροφικότητά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved