Λάουρα Νάργες-Μιχάλης Μουρούτσος: Βρήκαν μαζί τη συνταγή της ευτυχίας
G-Sports

Λάουρα Νάργες-Μιχάλης Μουρούτσος: Βρήκαν μαζί τη συνταγή της ευτυχίας

«Χρόνια πολλά, αγάπη μου». Αυτόν τον τρόπο διάλεξε μέσω των social media ο Μιχάλης Μουρούτσος για να ευχηθεί στη σύντροφό του Λάουρα Νάργιες στα γενέθλιά της πριν από μερικές εβδομάδες, σε μία από τις πρώτες δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης προς την αγαπημένη του.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δημόσιες εξομολογήσεις. Το αντίθετο μάλιστα, αφού στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό του η νεαρή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ήθελε να κρατά κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής τους ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται, όμως, ότι πλέον η σχέση τους έχει περάσει τις δοκιμασίες που συνήθως απαιτούνται για να πειστούν και οι δύο πως αποτελεί μία σταθερά στη ζωή τους. Μπορεί να μη σκέφτονται τον γάμο ή τη συγκατοίκηση στο άμεσο μέλλον -εκείνη συνεχίζει να ζει στη Φιλοθέη και εκείνος στον Άλιμο-, όμως έχουν επιλέξει να κάνουν αργά και σταθερά βήματα προκειμένου να κρατήσουν άσβεστο τον έρωτά τους, που ημέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο δυνατός!
Η ανάγκη και των δύο να διατηρήσουν τις ισορροπίες, που με τόσο κόπο κατάφεραν να αποκτήσουν στη σχέση τους, είναι σίγουρα πιο μεγάλη από εκείνη που έχουν συνήθως τα ερωτευμένα ζευγάρια να ενώσουν τις ζωές τους με έναν γάμο, σύμφωνα με τη Real. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, έχοντας βγει από έναν γάμο με την επιχειρηματία και μοντέλο Αναστασία Περράκη, με την οποία απέκτησε και μία κόρη, δεν θέλει να βιαστεί για μια τόσο σημαντική δέσμευση. Από τη μεριά της, η Λάουρα είναι μόλις 26 ετών και ούτε και εκείνη αισθάνεται την πίεση του χρόνου για να προχωρήσει κάνοντας ένα τέτοιο βήμα. Αρκεί και στους δύο το γεγονός ότι περνούν καλά, σεβόμενος ο ένας τα «θέλω» και τις προτεραιότητες του άλλου. Έπειτα από ένα υπέροχο καλοκαίρι με διακοπές στο αγαπημένο τους νησί, τη Νάξο, τώρα κοιτούν να ανασυγκροτηθούν και να επιστρέψει ο καθένας στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved