Βασιλική Μιλλούση: «Θέλω να παραμένω με αξιώσεις στον χώρο»
G-Sports

Βασιλική Μιλλούση: «Θέλω να παραμένω με αξιώσεις στον χώρο»

Η κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου είναι μόνιμος στόχος της Βασιλικής Μιλλούση;

«Όσο κάνεις πρωταθλητισμό, αυτός είναι ο απώτερος στόχος. Θέλω να παραμένω με αξιώσεις στον χώρο, για όσο διάστημα θα βρίσκομαι στους αθλητικούς χώρους θα ονειρεύομαι μια καλή επίδοση. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να ήμουν άτυχη, μπορεί και να μην πίστεψα αρκετά ότι θα τα καταφέρω. Σε έναν αγώνα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Οταν οι ατυχίες και οι συγκυρίες είναι κατ' εξακολούθηση αρνητικές, η ψυχολογία σαφώς βαραίνει. Στις αντίθετες περιπτώσεις προσμετράς τα θετικά, μελετάς τα αρνητικά και προσπαθείς να βελτιωθείς. Από τη στιγμή που έχεις μπει σε μια τέτοια λογική είναι σαν να γυρνάς σελίδα. Αφησα το Μπακού με μια ανάσα αισιοδοξίας, γιατί τα τελευταία ένα-δυο χρόνια τα
πράγματα δεν μου πήγαιναν τόσο καλά στις μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή η εμφάνιση και το μετάλλιο μου δίνουν μια πολύ καλή ώθηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνολικά πιστεύω ότι έκανα έναν πολύ καλό αγώνα, έλεγξα την ψυχολογία μου και γι' αυτό μου βγήκε καλά το πρόγραμμα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved