Νίκος Βαμβακούλας: «Δεν έβγαλα χρήματα από ποδόσφαιρο»
G-Sports

Νίκος Βαμβακούλας: «Δεν έβγαλα χρήματα από ποδόσφαιρο»

Ο Νίκος Βαμβακούλας σε συνέντευξή της μίλησε για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και εξομολογήθηκε αν έβγαλε χρήματα.

Δεν έβγαλες χρήματα από το ποδόσφαιρο;

Όχι, δεν έβγαλα χρήματα από ποδόσφαιρο, γιατί δεν παίρναμε λεφτά. Τότε, όταν κερδίζαμε, παίρναμε χρήματα. Αν δεν κερδίζαμε... την άλλη εβδομάδα. Δεν είναι όπως τώρα, που έχεις ένα συμβόλαιο και παίξει δεν παίξει παίρνει τα χρήματα σου. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά, όχι όμως προς το καλύτερο. Δεν το λέω εγωιστικά, αλλά πράγματι, εμείς ήμασταν καλύτεροι. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν οικογενειακό, κάθε Κυριακή μαζευόταν η οικογένεια κι έλεγε: «Πάμε στο γήπεδο», στη Λεωφόρο, στο Καραϊσκάκη, στη Φιλαδέλφεια, στην Τούμπα... Ήμουν τυχερός που έπαιξα με αρκετούς μεγάλους παίκτες και που ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ καθόταν στη ίδια κερκίδα. Τώρα δεν μπορείς να πας στο γήπεδο, γιατί πριν αρχίσει ο αγώνας... Δεν φταίνε μόνο τα σωματεία, είναι η πολιτεία. Να γίνει όπως στην Αγγλία με τη Θάτσερ, θα έχουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο, θα φέρουμε και καλούς παίκτες, αλλά τώρα τελευταία νομίζω ότι δεν έχει ποιότητα.

Επαγγελματικά πόσα χρόνια έχεις να κλωτσήσει μπάλα;

Σταμάτησα το 1998. Γυμνάζομαι, παίζω μπάλα. Ο Ολυμπιακός αλλά και η Εθνική, μαζευόμαστε και παίζουμε-για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για να βοηθηθούμε κάποιον που έχει ανάγκη.

Τι δυσκόλεψε τη ζωή σου;

Όταν σε ηλικία 17 χρονών μπήκα στα... βαθιά, στον Ολυμπιακό. Το να μπεις σε αυτά τα σωματεία ήταν πολύ δύσκολο και με τους παίκτες που είχε. Σε αυτές τις ομάδες αν δεν έχεις «άντερα» και ψυχή, δεν μπορείς να παίξεις. Τρικλοποδιές ποδοσφαιρικά δεν είχα. Πρέπει να αγαπάς και να έχεις πάθος γι' αυτό που κάνεις, όπως όταν είσαι με μια γυναίκα, αν δεν είσαι καλά, πρέπει να φεύγεις.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved