Νίκος Βαμβακούλας: «Δεν σκέφτομαι να γίνω παππούς από τώρα»
G-Sports

Νίκος Βαμβακούλας: «Δεν σκέφτομαι να γίνω παππούς από τώρα»

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και για τον μεγάλο του έρωτα, την κόρη του.

Πόσες φορές έχεις φύγει από γυναίκα;

Έχω φύγει αρκετές φορές. Είχα κάποιες σχέσεις, περιστασιακές, αλλά αν κάτι δεν μου άρεσε, έφευγα ή μπορεί να έφευγε αυτή.

Τι διαφορετικό είχαν οι δύο σύζυγοί σου για να σε κρατήσουν δίπλα τους και να δημιουργήσεις οικογένεια μαζί τους;

Έχω κάνει δύο γάμους, από τον πρώτο έχω ένα γιο, τον Μιλτιάδη, 32 χρονών, που ασχολείται με μαγαζιά και συνεργαζόμαστε. Δεν σκέφτομαι να γίνω παππούς από τώρα, αφού ούτε ΚΤΕΟ δεν έχω περάσει. Τώρα είμαι καλά, γιατί ακόμα έχω ως... πινακίδες, δεν μου τις έχουν πάρει. Κυκλοφορώ πεζός με... τις πινακίδες μου!

«Παίζεις» μπάλα δηλαδή;

Ναι, όσο μπορώ. Η κόρη μου είναι έρωτας, είναι 8,5 χρονών, είναι στην Γ τάξη του Δημοτικού. Έχει μεγάλη διαφορά με το γιο μου, τα κορίτσια » είναι άλλο. Έχω αδυναμία στις γυναίκες, τι να κάνουμε;

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;

Δεν έχω να θυμηθώ κάτι άσχημο. Είχα πολλή αγάπη από τη γιαγιά, τον παππού, από τους θείους μου... Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μικρός, έχω κι έναν αδελφό, τον Θανάση.

Τώρα πώς είναι η ζωή σου;

Έχω ένα μαγαζί, το «iHug», καφέ-μπαρ, στη Γλυφάδα. Με αυτό ασχολούμαι, έρχεται βοηθάει και η σύζυγος μου, είναι πάρα πολύ δύσκολες εποχές και το παλεύουμε. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα, αν λύνεται, θα το παλέψω και όπου πάει... Αν δεν λύνεται, το αφήνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε και τους αγαπώ. Δεν είναι τα χρήματα το «Α» και το «Ω».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved