Μάνος Ζερδεβάς: «Το αστείο είναι ότι με την κοπέλα μου παίζουμε σε αντίπαλες ομάδες»
G-Sports

Μάνος Ζερδεβάς: «Το αστείο είναι ότι με την κοπέλα μου παίζουμε σε αντίπαλες ομάδες»

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων στο πόλο, ύστερα από την ιστορική κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στο Βελιγράδι, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για το αν έχει εισπράξει μεγάλο γκελ από το γυναικείο φύλο.

«Τους πολίστες τους ακολουθεί η φήμη των ωραίων αθλητών. Ίσως να παίζουν ρόλο οι καλογυμνασμένοι μύες, το μαυρισμένο σώμα και το υγρό στοιχείο στο οποίο αναδεικνύεται η ανδρική ρώμη. Ομολογώ ότι έχω εισπράξει τέτοιο θαυμασμό, όπως άλλωστε και οι συναθλητές μου. Για παράδειγμα, είσαι κάπου, αναφέρεις την ιδιότητα σου και αμέσως νιώθεις αρκετά γυναικεία βλέμματα να πέφτουν πάνω σου», λέει ο Μάνος Ζερδεβάς στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν οι αθλητές μπορούν πιο εύκολα να δημιουργούν δεσμούς μεταξύ τους, λέει:

«Οι αθλητές καριέρας ζούμε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που οφείλουμε να το ακολουθούμε πιστά, κάτι που δυσκολεύει τον συντονισμό για κάποιον που είναι εκτός της ζωή και της νοοτροπίας μας. Απαιτεί θυσίες ο πρωταθλητισμός που δεν μπορούν να τις κατανοήσουν και να τικ αποδεχτούν όλοι. Οι άνθρωποι του ίδιου χώρου βρίσκονται λοιπόν πάντα στο ίδιο μήκος κύματος. Το αστείο είναι ότι με την κοπέλα μου παίζουμε σε αντίπαλες ομάδες. Τι σημασία έχει όμως αυτό; Ακόμη και με τον καλύτερο μου φίλο βρισκόμαστε συχνά αντίπαλοι στην πισίνα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved