Ο εφιάλτης που ζούσε η Ολυμπιονίκης ΜακΚέιλα Μαρόνι – Επί 7 χρόνια δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση
G-Sports

Ο εφιάλτης που ζούσε η Ολυμπιονίκης ΜακΚέιλα Μαρόνι – Επί 7 χρόνια δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση

Έναν Γολγοθά έζησε η Ολυμπιονίκης ΜακΚέιλα Μαρόνι καθώς για επτά χρόνια  την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πρώην γιατρός της αμερικανικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής.

Η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική ΜακΚέιλα Μαρόνι καταγγέλλει τον πρώην γιατρό της ομάδας ότι τη βίαζε για επτά ολόκληρα χρόνια. Η 21χρονη αθλήτρια αποκάλυψε ότι ο Λάρι Νασάρ την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 13 της. Η πρώτη φορά ήταν σε ένα κέντρο εκπαίδευσης στο Τέξας. Της είπε ότι θα λάμβανε «τη ‘‘θεραπεία” που εφάρμοζε σε ασθενείς πάνω από 30 χρόνια» και την εφάρμοζε «οποτεδήποτε και οπουδήποτε έβρισκε ευκαιρία, όπως στο Λονδίνο πριν κερδίσω το χρυσό με την ομάδα μου και το ασημένιο μου μετάλλιο».

Η χειρότερη κακοποίησή της, όμως, έγινε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τόκιο το 2011. Ο Νασάρ τής είχε δώσει υπνωτικό χάπι στην πτήση και ξύπνησε στο δωμάτιό του την ώρα που της έκανε «θεραπεία». Η Μαρόνι έγραψε για την κακοποίησή της σε tweet, εμπνευσμένη από την καμπάνια «MeToo» (Κι εγώ) που ενθαρρύνει τις γυναίκες να καταγγείλουν την κακοποίησή τους. Στο μεταξύ, ο Νασάρ είναι ήδη προφυλακισμένος στο Μίσιγκαν για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, κατηγορία για την οποία δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο. Κατηγορείται ακόμη ότι κακοποίησε βάζοντας τα δάχτυλά του στα γεννητικά όργανα τουλάχιστον επτά αθλητριών, για να τους κάνει «θεραπεία». Σε βάρος του εκκρεμούν ακόμη 125 καταγγελίες γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved