Κατερίνα Χαλικιά: «Θα ήθελα να συνεχίσω να προβάλλω τον αθλητισμό»
G-Sports

Κατερίνα Χαλικιά: «Θα ήθελα να συνεχίσω να προβάλλω τον αθλητισμό»

Η Κατερίνα Χαλικιά δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στον Άγιο Δομίνικο. Αποχώρησε σχετικά νωρίς από το Survivor. Ωστόσο ήταν από τους παίκτες που έδειχναν ένα χαμηλό προφίλ.

«Όντως είχα χαμηλό προφίλ, όμως, θεωρώ ότι στην πορεία θα έβγαζα και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου, όπως το ότι μου αρέσει να κάνω πλάκες, να συμμετέχω σε αστεία που δεν φάνηκε γιατί ήταν περίοδος προσαρμογής, ήταν λίγο το διάστημα και δεν νιώθεις άνετα κατευθείαν.»

-Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρες τηλέφωνο;

«Η μητέρα μου, η οποία είχε μαζί και τα παιδιά μου! Και μετά ο σύντροφος μου, Φώτης Γιαννιώτης» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τα σχόλια τους;

«Έκλαιγαν που έφυγα και ήταν υπερήφανοι γιατί έφυγα με αξιοπρέπεια. Αγωνίστηκα όσο μπορούσα και απλά στενοχωρήθηκαν γιατί ήθελαν να μείνω, επειδή ήξεραν ότι πήγα πολύ συνειδητοποιημένη. Αλλά μετά χάρηκαν που θα με έβλεπαν.»

-Η συνέχεια τι έχει για εσένα;

«Αυτό που ήθελα μέσα από τη συμμετοχή μου ήταν να προβάλω τον αθλητισμό, γιατί είμαι και προπονήτρια και. Μου άρεσε που τα παιδιά είδαν μια αθλήτρια και μια μητέρα να αγωνίζεται σε ένα δύσκολο στίβο μάχης καινά μαθαίνει να ζει χωρίς τα βασικά. Θα ήθελα να συνεχίσω να προβάλλω τον αθλητισμό, να το εξελίξω αυτό.»

-Θα σε ενδιέφερε δηλαδή μια τηλεοπτική πρόταση η οποία θα αφορούσε στον αθλητισμό;

«Ναι, θα με ενδιέφερε πάρα πολύ, είτε έχει σχέση με γυμναστική καθημερινή για λίγες ώρες και με κάποια lives βασικά γιατί πια δουλεύουμε όλοι πολλές ώρες και θέλουμε μια εύκολη γυμναστική και γρήγορη. Θα με ενδιέφερε, ναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved