Άννα Κορακάκη: «Κανένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό  δεν θα έμπαινε στο Survivor»
G-Sports

Άννα Κορακάκη: «Κανένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα έμπαινε στο Survivor»

Η Άννα Κορακάκη είναι πλέον αρκετά διάσημη, ώστε το όνομα της να φτάνει να περιλαμβάνεται στις φήμες για συμμετοχή σε ριάλιτι παιχνίδια. Όπως έγινε πριν από λίγο καιρό με τις υποτιθέμενες συζητήσεις της για να μπει στο Survivor.

«Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από κανέναν για το "Survivor''. Ξύπνησα μια μέρα και διάβασα άρθρα ότι δήθεν είχα συμφωνήσει και ήμουν έτοιμη να πάω. Το θέμα το ξεκαθάρισα μέσω facebook όχι γιατί ήταν κάποια σπουδαία φήμη, αλλά γιατί είχα χάσει την ηρεμία μου. Μου τηλεφωνούσαν όλοι για να με ρωτήσουν αν ισχύει. Ήταν πολύ πειστικό το δημοσίευμα. Μέχρι και το διάβασα αναρωτήθηκα "μήπως πάω; Μήπως πήγε κανείς στη θέση μου και μίλησε;» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Αλήθεια, όμως, υποθετικά μιλώντας αν δεχόταν μια τέτοια πρόταση, θα τη σκεφτόταν; θα ενέδιδε; «Νομίζω πως κανένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα το έκανε. Ακόμα και να το ήθελε, από πρακτικής πλευράς δεν γίνεται. Προσωπικά δεν το θέλω κιόλας. Έχω αγώνες, προετοιμασία, καθημερινές προπονήσεις. Δεν θα το έκανα. Δεν το βρίσκω κακό γι αυτούς που το κάνουν. Καλά κάνουν, όπως καλά κάνω κι εγώ που κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα να χάσω ακόμα και λίγες εβδομάδες με τους δικούς μου. Για ποιο λόγο; Δεν βρίσκω την ουσία. Για τα χρήματα ή την αναγνωρισιμότητα; Δεν έχω κάποια τέτοια ανάγκη» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved