Δείτε την Pipa και τον αδελφό της γυμνούς
G-Sexy

Δείτε την Pipa και τον αδελφό της γυμνούς

Η μία μετά την άλλη έρχονται στην δημοσιότητα οι «πικάντικες» φωτογραφίες μετά τον πριγκιπικό γάμο... Μετά τα ενσταντανέ του William και της Kate - Catherine μόνο με τα εσώρουχά τους, ήρθε η ώρα να δούμε και τα αδέρφια της νύφης όπως τα γέννησε η μαμά τους!


Επειδή οι κυρίες προηγούνται, αρχίζουμε με την Pippa Middleton, τα οπίσθια της οποίας έχουν γίνει talk of the town στο Διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, βρετανικά ταμπλόιντς δημοσιεύουν φωτογραφία της παρανύφου να χορεύει μόνο με το σουτιέν της αγκαλιά με νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων!


Κι αυτό δεν σας έκανε να κοκκινίσετε, τότε να σας πούμε ότι ο αδερφός της δούκισσας του Cambridge, James, έχει φωτογραφία όπου πασπατεύει τα απόκρυφά του! Καμία σχέση με τον σοβαρό νεαρό που είδαμε στον γάμο, ο James ποζάρει με το εσώρουχό του και το χέρι στα αχαμνά, ενώ δεν λείπουν τα ντοκουμέντα με τα οπίσθιά του γυμνά στο φακό!

Μικρά ήταν τα παιδιά, έκαναν τρέλες... Αλλά άντε να συμμαζέψει τις τρέλες η πριγκίπισσα, που κάθε μέρα βλέπει και από κάτι «πικάντικο» στα μέσα ενημέρωσης! Κοκκίνισε από ντροπή το Μπάκιγχαμ παιδί μου, που τόσο kinky αποκαλύψεις μετά τον γάμο του πρίγκιπα με την «θνητή» σίγουρα δεν τις περίμενε! Πηγή: star

Δείτε τις hot φωτογραφίες των αδερφών Middleton και το σχετικό ρεπορτάζ του Super Star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved