Angelina Jolie : «Στην Σαντορίνη περνούσα υπέροχα. Πληρωνόμουν για να κάνω διακοπές»
Showbiz

Angelina Jolie : «Στην Σαντορίνη περνούσα υπέροχα. Πληρωνόμουν για να κάνω διακοπές»

Η Angelina Jolie παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα και μίλησε για τα παιδιά της, την συμμετοχή της στην ταινία «Kung Fu Panda 2», αλλά και για το… όνομα που έχει δοθεί σε εκείνη και τον σύζυγό της και δεν είναι άλλο από Brangelina.

Σχετικά με την ταινία, τα μηνύματά της και το γιν-γιανγκ των ανθρώπων, τόνισε: «Η ταινία υπογραμμίζει πως σημασία έχει τι επιλέγουμε να γίνουμε και διακριτικά αναφέρει ότι δεν είναι προσδιοριστικό το τι ''είμαστε από τη φύση μας''. Ακόμα κι αν κάποιος άνθρωπος είχε άσχημη παιδική ηλικία ή αν ανήκει σε διαφορετική φυλή, αν το θελήσει μπορεί ν' αλλάξει το μέλλον του. Η δική μας στάση και απόφαση είναι καθοριστικές για το αν θα είμαστε καλοί ή κακοί σ' αυτή τη ζωή... Νομίζω ότι οι άνθρωποι είμαστε τελικά υποκινούμενοι από τάσεις με μια δόση εγωισμού και αδυναμιών. Αρνούμαι λοιπόν, ότι όλοι μας έχουμε καταναγκαστικά κάτι κακό. Περισσότερο από όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, το καλό κερδίζει την αδυναμία».

Για την συμμετοχή της στην ταινία και την κριτική των παιδιών της, είπε: «Θα σου πω την αλήθεια. Δεν τους άρεσα! Παραξενεύτηκαν και μου είπαν ότι αυτή δεν είναι η φωνή μου! Τους άρεσε ωστόσο πάρα πολύ η ταινία, περισσότερο από το πρώτο μέρος. Την είδαμε οικογενειακώς στην Αμερική, σε δημόσια προβολή, κι έδειχναν ενθουσιασμένα... Τα παιδιά μου είναι σκληρά στην κριτική τους, όπως πρέπει να είναι όλα τα παιδιά.»
Αν μπορούσε να πραγματοποιήσει μία της ευχή: «Θα ευχόμουν σίγουρα να έχουν υγεία τα παιδιά μας και να τα δω να μεγαλώνουν. Για εμένα θα ευχόμουν να γίνω αρκετά μεγάλη για να μπορώ να παίξω με τα εγγόνια μου.»
Οι εμπειρίες που αποκόμισε όταν βρέθηκε στην Ελλάδα για το δεύτερο μέρος της ''Λάρα Κροφτ'': «Ήταν απλώς ένα υπέροχο ταξίδι. Μοναδικό. Δεν το θεώρησα ούτε μια στιγμή ως δουλειά γιατί περνούσα υπέροχα. Ήταν σκέτη απόλαυση! Οι στιγμές στη θάλασσα της Σαντορίνης ήταν μοναδικές. Πληρωνόμασταν για ν' απολαμβάνουμε το τοπίο. Αυτά είναι τα ευχάριστα του επαγγέλματος!»
Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved