Το Mega «μαρκάρει» τον Χρήστο Φερεντίνο!
Media

Το Mega «μαρκάρει» τον Χρήστο Φερεντίνο!

Αρπαγή του ωραίου Χρήστου Φερεντίνου από το MEGA;

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για την μετεγγραφή της χρονιάς. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Εδώ και καιρό ο ΑΝΤ1 έχει προτείνει στον Χρήστο Φερεντίνο την παρουσίαση του πρωινού προγράμματος και όλα πλέον ισορροπούν σ' ένα τεντωμένο σχοινί καθώς την Πέμπτη πρόκειται να συζητηθεί και το οικονομικό μέρος το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παρουσιαστή που παρουσιάζεται προβληματισμένος καθώς η καθημερινή έκθεση του στους τηλεθεατές για μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως λειτουργήσει αρνητικά για τον ίδιο.

Οι κατάσκοποι του MEGA βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην υπογραφή του συμβολαίου, μετέφεραν τα καθέκαστα στους ανώτερους τους που δεν άφησαν τον χρόνο να πάει χαμένο και πλησίασαν τον Φερεντίνο για να του κάνουν μία σπουδαία πρόταση. Να παρουσιάσει το καινούργιο παιχνίδι "Minute to win it" που απόκτησαν πρόσφατα και ελπίζουν πως θα αποτελέσει την επιτυχία της νέας σεζόν.

Μάλιστα ο Φερεντίνος παρακολούθησε και μερικά επεισόδια και ξετρελάθηκε με αποτέλεσμα να αμφιταλαντεύεται για το τι θα κάνει. Ακούστηκε μάλιστα ότι θα είχε ήδη υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι, αν δεν τον κρατούσε πίσω η συμφωνία του για την παρουσίαση του ΛΟΤΤΟ και του ΤΖΟΚΕΡ από τον ΑΝΤ1, η οπία ναι μεν λήγει τον Νοέμβριο αλλά θα συνεχιστεί για ένα ακόμα χρόνο. Για να δούμε... πηγή:tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved