Στα γυρίσματα του «Λάρισα εμπιστευτικό»
Showbiz

Στα γυρίσματα του «Λάρισα εμπιστευτικό»

Τελείωσαν τα γυρίσματα από την ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα εμπιστευτικό» με μεγάλη επιτυχία.

Για άλλη μια φορά ο σκηνοθέτης κατάφερε να «ενώσει» πολλούς και γνωστούς ηθοποιούς και να μεταφέρει την πραγματικότητα στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό» διερευνά τις συνέπειες του Καλλικράτη, σατιρίζοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τα γυρίσματα που έλαβαν χώρα σε Ανάβυσσο και Παλαιά Φώκαια. Παρά τον καύσωνα και τα πολύωρα γυρίσματα οι ηθοποιοί ήταν χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Μάλιστα, κάποιες σκηνές είχαν τόσο πλάκα που γυρίστηκαν δεκάδες φορές και στο τέλος απλώς… αυτοσχεδίασαν. Όπως μας είπαν οι πρωταγωνιστές είναι χαρά τους να συμμετέχουν σε ταινίες του Μαρκίδη γιατί προσέχει πάρα πολύ τους ηθοποιούς, νοιάζεται γι’ αυτούς και το κύριο μέλημά του είναι να περνούν όμορφα και στα γυρίσματα και στην αναμονή και να γίνονται όλοι μια μεγάλη παρέα.
Το μόνο γεγονός που χάλασε αυτό το ωραίο κλίμα, σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν μόνο όταν έγιναν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας . Εκείνοι ήταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά και προσπαθούσαν μέσω κινητών τηλεφώνων να μπουν στο ίντερνετ και να ενημερωθούν.
Τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Λάρισα εμπιστευτικό» ξεκίνησαν στις 28 Μαϊου και στο πρωταγωνιστικό καστ συμμετείχαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Ανάμεσά τους οι : Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Τιτίκα Σαριγκούλη, Έφη Παπαθεωχάρη, και πολλοί άλλο ταλαντούχοι ηθοποιοί.
Μετά το τέλος των γυρισμάτων δόθηκαν και δυο πάρτι με σκοπό να γιορτάσουν την επιτυχία και να ζήσουν όλοι λίγο πιο χαλαρές στιγμές. Η ταινία προβλέπεται να βγει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved