VIDEO: Η Ναόμι, τα ωμά κρεμμύδια και οι 7 μερίδες κατσικάκι….!
G-Fashion

VIDEO: Η Ναόμι, τα ωμά κρεμμύδια και οι 7 μερίδες κατσικάκι….!

Έπειτα από το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πίτ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Μήλο στις αρχές του καλοκαιριού, το νησί της Αφροδίτης προτίμησε για την έναρξη των διακοπών της, και το παγκοσμίου φήμης top model Ναόμι Κάμπελ.

Η μαύρη γαζέλα όπως πολλοί την αποκαλούν, αφίχθη στη Μήλο την Παρασκευή 29 Ιουλίου συνοδευόμενη από γνωστό Ρώσο μεγιστάνα, αρκετούς φίλους και την προσωπική της ασφάλεια.

Η πολυτελής θαλαμηγός, με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιήσει το γύρο του Αιγαίου, προσέγγισε το χωριό των Πολλωνίων, ενώ το topmodelπεριηγήθηκε σε αρκετά σημεία του νησιού, μεταξύ των οποίων οι Κατακόμβες και η Πλάκα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης της στο νησί μας, αρνήθηκε αρκετές φορές να φωτογραφηθεί, προκαλώντας απογοήτευση στους θαυμαστές της, και προβάλλοντας σαν δικαιολογία το γεγονός ότι βρίσκεται σε διακοπές.

Το Σάββατο το βράδυ, 30 Ιουλίου, δείπνησε με την παρέα της, στο εστιατόριο «Δίπορτο» στην Πλάκα. Κι αν νομίζετε πως το top model, τρέφεται με σαλάτες και βραστά λαχανικά κάνετε λάθος.

Η Ναόμι Κάμπελ και οι παρέα της, σύνολο 12 άτομα, παρήγγειλαν μεταξύ άλλων, 7 μερίδες κατσικάκι, τζατζίκι και πολλά ωμά κρεμμύδια. Όπως ανάφερε, ο εστιάτορας, η μαύρη γαζέλα αγαπάει πολύ το κρεμμύδι και πόσο μάλλον, τα Μηλέικα κρεμμύδια τα οποία είναι φημισμένα.

Εντύπωση, βέβαια, προκάλεσε το ότι ο κύριος Μαθιουδάκης, δήλωσε πως η Ναόμι ήταν πολύ ευγενική και πως το μόνο που ζήτησε ήταν να έχει απόσταση από τα υπόλοιπα τραπέζια 5 μέτρα. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά στην παραμονή του top model, στην παραδοσιακή ταβέρνα.


Πηγή: Miloslife














©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved