Δολοφονήθηκε η Πριγκίπισσα Diana για να μην παντρευτεί μουσουλμάνο;
Lifestyle

Δολοφονήθηκε η Πριγκίπισσα Diana για να μην παντρευτεί μουσουλμάνο;

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι πριγκίπισσα Diana είχε κρυφά αρραβωνιαστεί με τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών Dodi Fayed πριν πεθάνει τον Αύγουστο του 1997.

Η Trixi Chall, ο οποίος έγραφε για την εφημερίδα Bild της Γερμανίας για δύο δεκαετίες, αναφέρθηκε σε μια επίσκεψη της πριγκίπισσας και του Dodi Fayed στο Μόντε Κάρλο - μόλις επτά ημέρες πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Η Chall υποστήριξε ότι είδε την Diana να διαλέγει ένα διαμαντένιο μονόπετρο από ένα εξειδικευμένο κοσμηματοπωλείο. Ο Dodi αργότερα κανόνισε τις λεπτομέρειες για το δαχτυλίδι αξίας £ 11.500 και φρόντισε να αποσταλεί σε κατάστημα στο Παρίσι... Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το δαχτυλίδι παραδόθηκε στην σουίτα του ξενοδοχείου Ritz , στην Γαλλική πρωτεύουσα, λίγες μόλις ώρες πριν τον θάνατο τους.

Η αξιοσημείωτη μαρτυρία έχει πρόσθετη βαρύτητα στους ισχυρισμούς του Mohamed Al Fayed, ότι η Diana και ο Dodi δολοφονήθηκαν σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την πριγκίπισσα να παντρευτεί έναν μουσουλμάνο. H Chall μίλησε για πρώτη φορά για τη δραματική μαρτυρία που βίωσε στις 23 Αυγούστου 1997, όταν βγήκε για ψώνια στο θέρετρο του Μόντε Κάρλο.

Εκείνο το πρωί πήγε σε ένα μαγαζί στο λιμάνι και όταν κοίταξε προς την έξοδο από το δρόμο, με έκπληξη είδε την Diana να περπατάει χέρι-χέρι με έναν άντρα που δεν είχε δει ποτέ πριν. «Κανένας άλλος δεν τους γνώριζε και εκείνοι δεν γνώριζαν κανέναν, ήταν σαν να ήταν μόνοι στον κόσμο. Δεν βιάζονταν, συζητούσαν χαρούμενοι και κάνανε χαλαρή βόλτα" δηλώνει η δημοσιογράφος. Στην συνέχεια πήγαν προς το κοσμηματοπωλείο και η Diana διάλεξε το διαμαντένιο μονόπετρο.

Είχε ακουστεί πολλές φορές ότι η Diana φορούσε δαχτυλίδι αρραβώνων όταν πέθανε. Η Chall δηλώνει πως ποτέ στο παρελθόν δεν αφηγήθηκε την μαρτυρία της, γιατί είχε καταλάβει από την αρχή ότι υπήρξε τεράστια συγκάλυψη του θέματος, από την κορυφή. Πηγή: news-piper

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved