Σάκης Ρουβάς: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην Κύπρο (φωτό)
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην Κύπρο (φωτό)

Γι’ άλλη μια φορά, η άφιξη του Σάκη Ρουβά, του πιο λαμπερού Έλληνα καλλιτέχνη στην Κύπρο, προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με τις δεκάδες Ρουβίτσες να του έχουν στήσει στην κυριολεξία καρτέρι, για ένα αυτόγραφο και μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας γύρω στις 14:00 το μεσημέρι. Τετάρτη 31 Αυγούστου, με ανεβασμένη τη διάθεση και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Εκεί οι Ρουβίτσες που τον περίμεναν με ανυπομονησία, του επιτέθηκαν στην κυριολεξία, ενώ μάταια προσπαθούσαν οι άντρες ασφαλείας να τις απομακρύνουν από κοντά του. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Σάκης βάζει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπό του για να γλυτώσει από τη μανία και την υστερία των θαυμαστριών του.
Σ’ αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός πως ο Έλληνας star ενημέρωσε τους φαν του για την κάθοδό του στην αγαπημένη του Κύπρο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
Λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του στο club Breeze στη Λεμεσό, σύμφωνα με το must, ο Σάκης εξήλθε από το ξενοδοχείο Londa Beach Hotel & Suites ανυποψίαστος για το τι τον περίμενε. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό με το αεροδρόμιο, δεκάδες Ρουβίτσες και θαυμαστές του τον περικύκλωσαν ζητώντας του αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Ο καλλιτέχνης έφτασε με τη βοήθεια των συνεργατών του στο club Breeze λίγο μετά τα μεσάνυκτα, όπου τραγούδησε τις μεγαλύτερές του επιτυχίες ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.
Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Σάκης Ρουβάς, αυτό τον χειμώνα θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα μαζί με το πιο φρέσκο και δυνατό συγκρότημα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, τους Onirama.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved