O μεγάλος έρωτας του μοντέλου με την κόκα
Showbiz

O μεγάλος έρωτας του μοντέλου με την κόκα

Ήθελαν να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και έχουν βρεθεί να κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης προκειμένου να έχουν παράνομα οικονομικά οφέλη διακινώντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η 32χρονη καλλονή Μ.Μ, η οποία εξακολουθεί να κρατείται είναι ψυχικά και σωματικά καταρρακωμένη. Αρνείται να πιστέψει όσα έχουν συμβεί και θεωρεί ότι πρόκειται για έναν κακό εφιάλτη.

Εδώ και πέντε 24ωρα οι δρόμοι με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον 24χρονο επίσης συλληφθέντα. Π.Θ, έχουν χωρίσει. Εκείνος βρίσκεται κρατούμενος στο Κεντρικό Λιμεναρχείο και εκείνη στα γυναικεία κρατητήρια της Δραπετσώνας.

Φίλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για τον απόλυτο έρωτα. Τα δύο μοντέλα γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αμέσως κατάλαβαν ότι ο ένας ήταν γεννημένος για τον άλλο.

Ενδεικτικό των όμορφων στιγμών τους είναι οι φωτογραφίες που το γνωστό μοντέλο έχει αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook και δημοσιεύσει σήμερα το gossip-tv.gr. Δημοσιεύτηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα από την 32χρονη, η οποία ήθελε να δείξει σε όλους το πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφός της. και το ζευγάρι δείχνει να

Αύριο στην 28η τακτική ανακρίτρια, ο 24χρονος πρόκειται για μια ακόμη φορά να αποδείξει την μεγάλη αγάπη που τρέφει για την σύντροφό του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για την υπόθεση των ναρκωτικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved