Όλη η καυτή ατζέντα της 32χρονης καλλονής
G-Sexy

Όλη η καυτή ατζέντα της 32χρονης καλλονής

Το gossip-tv.gr σας αποκαλύπτει όλο το περιεχόμενο της ατζέντας του 32χρονου μοντέλου. Μια ατζέντα, η οποία τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μπλοκ σημειώσεων στο οποίο η γνωστή καλλονή φέρεται να σημείωνε τις δοσοληψίες που είχε η ίδια και η παρέα της.

Οι σελίδες αυτές, οι οποίες αποτελούν μέρος της δικογραφίας της υπόθεσης εδώ και ημέρες ήθελαν να περιέχουν τηλέφωνα και διευθύνσεις ανθρώπων της showbiz. Αποδεικνύεται όμως ότι όλα αυτά δεν ήταν παρά ευφάνταστα σενάρια.

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας της Μ.Μ στην οδό Αντιγόνης στο Ελληνικό, οι “Ράμπο” του Λιμενικού κατάσχεσαν και την.. περιβόητη ατζέντα.

Στις σελίδες του, ωστόσο που σας παρουσιάζει το gossip-tv.gr θα διαπιστώσετε ότι το μοντέλο κρατούσε τα ποσά τα οποία είχε εισπράξει με τα μικρά ονόματα των πελατών μόνο αλλά και άλλες δραστηριότητες, όπως ήταν η αγορά επίπλων αλλά και η αγορά δερμάτινων ειδών. Μέχρι και χαλιά; και κουρτίνες αναφέρει μέσα στην ατζέντα η 32χρονη.Γνωστά ονόματα της showbiz ωστόσο- με μαια πρώτη ανάγνωση – δεν διαφαίνεται.

Εκτός βέβαια κι αν τα ονόματα αυτά είναι κωδικές ονομασίες που κανείς πλην της ίδιας δεν γνωρίζει τι σημαίνουν και ποιοι μπορεί να κρύβονται από πίσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved