Αλληκαρφώνονται στις απολογίες τους τα μέλη της συμμορίας με την κόκα
Showbiz

Αλληκαρφώνονται στις απολογίες τους τα μέλη της συμμορίας με την κόκα

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΧΗΜΙΚΟΥ”

“Επειδή είμαι γνωστός με τον Θ. εδώ και ενάμιση χρόνο αφού μαζί πίνουμε, κάνουμε τα παρτάκια μας, του ζήτησα να με φιλοξενήσει. Μια μέρα πριν γίνει η σύλληψη απόγευμα προς βράδυ πήγα στο σπίτι του Θ. με δύο τσάντες. Μέσα η μία τσάντα είχε κάνναβη, κοκαΐνη και η άλλη μετρητή χρημάτων, δύο ζυγαριές, δύο πρέσες με τα εξαρτήματά τους.

Όλα αυτά τα είχα μαζί μου γιατί μου τα είχε δώσει να τα φυλάξω ένας Αλβανός. Αυτός ήταν ο προμηθευτής μου ο οποίος μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη, δηλαδή ξέρω που μένω. Το μικρό του όνομα είναι Σπύρος, δεν ξέρω άλλα στοιχεία, οδηγεί ένα BMW άσπρο. Είναι1,70 αδύνατος και κοντοκουρεμένος και μιλάει καλά ελληνικά. Ο Αλβανός αυτός είχε υποψιαστεί κάποιον άνθρωπο ότι τον είχε δώσει και μου τα εμπιστεύτηκε να τα φυλάξει”.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

“Πήγα να φύγω, φεύγοντας μου είπαν “έλα να πιεις πάλι μια ψιλή”. Εγώ ξαναγύρισα και ο Π. Μου λέει: “κάτι εργαλεία να τα πας στη Βάρκιζα, στο φούρνο του Γ. Και θα σου τηλεφωνήσω και θα έρθει κάποιος να το παραλάβει”. Την άνοιξα λίγο από πάνω μια ελπίδα ότι πράγματι είχε εργαλεία μεταλλικά.

Την έβαλα στο αμάξι και έφυγα προς Αλίμου για να πάω στον προοριμσό μου. Στο φανάρι με περικύκλωσαν αστυνομικοί, μου είπαν να ανοίξω το πορτ-παγκάζ και με συνέλαβαν".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved