Τι λέει η Εύη Χειλά για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση του μοντέλου με την κόκα
Showbiz

Τι λέει η Εύη Χειλά για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση του μοντέλου με την κόκα

Την Εύη Χειλά, εμπλέκει η Μ. Μ. το μοντέλο που συνελήφθη στην απολογία της. Πως αντέδρασε εκείνη όταν έμαθε για την εμπλοκή της στην υπόθεση;


'' Bασικά γέλασα αρκετά οφείλω να ομολογήσω αν και για κάποιους ανθρώπους είναι σοβαρό, εμένα νομίζω δεν με αγγίζει τόσο.” μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της και συνέχισε: “ Την κοπέλα την ξέρω πράγματι αρκετά χρόνια, δεν μπορώ να το κρύψω αλλά όσον αφορά αυτά που λέει στην απολογία της.... για να είμαι και ειλικρινής δεν ξέρω ακριβώς τι λέει η κοπέλα. Ο κάθε άνθρωπος με την τρέλα που κουβαλάει στο μυαλό του και σε τέτοια κατάσταση, επειδή δυστυχώς οι άνθρωποι σκέφτονται από την κακή τους την πλευρά, μπορεί να νιώθει ότι με το να βάλει κι άλλους σ΄ αυτή την κατάσταση να νιώσει καλύτερα για να περάσει την κακή κατάσταση που περνάει αυτή, ίσως...δεν ξέρω. Τι να σας πω δεν ξέρω κι εγώ. Περιμένω να δω τι έχει πει και αν χρειαστεί να πάρω θέση, απλά γιατί έχω ένα παιδί που μεγαλώνω, έναν άνδρα και είναι λίγο άσχημο να ανησυχούν την οικογενειακή μου ευτυχία και γαλήνη. Ούτε βγαίνω ούτε ασχολούμαι με την κοπέλα. Έχω να την δω και να της μιλήσω έξι μήνες.”
Τι λέει όμως και για το γεγονός ότι η Μ.Μ. Ισχυρίζεται ότι δεν είναι πια φίλες γιατί εκείνη γουστάρει τον Θ.;
“Ποιος είναι αυτός ο Θ.; Α....το αγόρι της, το παιδί που έχουν σχέση. Εγώ γι' αυτό γέλασα περισσότερο, ότι δηλαδή τον γουστάρω-όπως αναφέρει η ίδια στην απολογία της- και όχι για το ότι είμαι χρήστης γιατί αν μη τι άλλο αυτό μπορώ να το αποδείξω και έμπρακτα. Ήδη έχω κλείσει ραντεβού να κάνω και εξέταση αίματος, αν χρειαστεί να την κοτσάρω εκεί όπου πρέπει αν και εφόσον χρειαστεί βέβαια. Γιατί ένας άνθρωπος που είναι χρήστης φαίνεται στην εξέταση άρα λοιπόν θα φανώ καθαρή. Αν χρειαστεί θα πάρω θέση γιατί προς Θεού δεν θα απολογηθώ για κάτι αλλά η κοπέλα ίσως νόμιζε ότι το παλικάρι που έχει σχέση, το οποίο έχω δει κάνα δυο φορές το γούσταρα , ίσως της είχε μπει τέτοια υπόνοια. Ένας άνθρωπος που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών το μυαλό του λίγο πολύ έχει σταματήσει να λειτουργεί. Μπορεί λοιπόν να της μπήκε υπόνοια ότι τον γουστάρω γι αυτό το λόγο να θέλει να με σπιλώσει. Αλλά αν χρειαστεί να αποδείξω κάτι είμαι πραγματικά ανοιχτή για ότι πρέπει. Όχι πια το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες και σε τέτοιες δηλώσεις και ειδικά από τέτοιους ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι το λογικό μου επίπεδο το επιτρέπει. Την κοπέλα την γνωρίζω 15 χρόνια και μέσα σ' αυτό το χώρο πολλά ακούγονται. Είτε είσαι πουτάνα, είτε είσαι ναρκομανής κάποια στιγμή όμως η αλήθεια φαίνεται, θα την πατήσεις, δεν μπορεί. Άρα εγώ δεν έχω να πω κάτι. Από την άλλη αν πρέπει να το αποδείξω ειλικρινά θα το κάνω και όχι για μένα αλλά για το παιδί που μεγαλώνω και για τον άνδρα που λατρεύω κι έχω κι έναν σοβαρό περίγυρο. Οι φίλοι μου είναι δικαστές, αστυνομικοί και οι κουμπάροι μου εφοριακοί. Θα το κάνω για τους ανθρώπους που με αγαπούν. Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω με ποια λογική αναφέρεται στο όνομα μου''.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved