Ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία για έναν άντρα αποκαλύπτει η Γερμανού στο Gala
Showbiz

Ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία για έναν άντρα αποκαλύπτει η Γερμανού στο Gala

Την Ναταλία Γερμανού φιλοξενεί στην πρώτη φετινή  εκπομπή του "Gala" που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή η Μαρία Σταματέρη. Και σίγουρα η συνέντευξη αυτή θα συζητηθεί.

Ξεκινώντας με τα επαγγελματικά της και τις εκπομπές που παρουσιάζει, η Ναταλία δεν διστάζει να παραδεχτεί δημόσια πως φέτος η αμοιβή της είναι μικρότερη σε σχέση με πέρυσι. Τονίζει χαρακτηριστικά:
- «Περηφανεύομαι που παίρνω λιγότερα λεφτά φέτος. Στο λέω καθαρά και με το χέρι στην καρδιά... Δεν κάνω καθόλου την καλή και δεν το λέω για να κάνω την αγία...».

Παίρνοντας θέση για τα «πρωινάδικα» και τη «μάχη» που έχει ξεσπάσει με επίκεντρο ηχηρά ονόματα της show biz, ξεκαθαρίζει τη θέση της, λέει τη γνώμη της και καταλήγει χαριτολογώντας:
«Αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα τα media δεν συγχωρούν τις πολύ όμορφες και τις πολύ πετυχημένες. Ευτυχώς για μένα, ούτε πολύ όμορφη είμαι, ούτε πολύ πετυχημένη...».

Για την προσωπική της ζωή μιλάει πάντα χωρίς φόβο τόσο για πρώην όσο και νυν σχέσεις της, τολμώντας να «τσαλακώσει» την εικόνα της.
«Εμένα, μ’ έχουν παρατήσει, κερατώσει, έχω φάει χυλόπιτες, απόρριψη, μου’ χουν συμβεί τα πάντα που συμβαίνουν σε μια κανονική γυναίκα και αυτό είναι το υγιές... Αν είχα περάσει όλη μου τη ζωή χωρίς έναν χωρισμό θα ένιωθα εξωγήινη».
Σε ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για το αν έχει κάνει ψυχοθεραπεία για κάποιον άντρα, η Ναταλία απαντά θετικά, αποκαλύπτοντας το όνομά του και τους λόγους που την ώθησαν για 3 ολόκληρα χρόνια να καταφύγει στον συγκεκριμένο τρόπο θεραπείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved