Λίτσα Πατέρα: Αποκαλύπτει τι την ενοχλούσε τα προηγούμενα χρόνια στο πρωινό
Media

Λίτσα Πατέρα: Αποκαλύπτει τι την ενοχλούσε τα προηγούμενα χρόνια στο πρωινό

Απάντηση σε εκείνους που το καλοκαίρι διέδιδαν ότι η Λίτσα Πατέρα ενδεχομένως να μείνει εκτός του πρωινού του Ant1 έδωσε η ίδια η αστρολόγος.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα είμαι στο πρωινό. Τώρα εάν κάποιοι ήθελαν να μην είμαι, αυτό είναι άλλη ιστορία. Ήταν δεδομένο από τον περασμένο Ιούλιο ότι ήμασταν εκεί και είχαμε συμφωνήσει τα πάντα», δήλωσε.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μίλησε για την ενόχληση που αισθανόταν την ώρα που παρουσίαζε τα ζώδια, καθώς οι παρουσιαστές Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος συμμετείχαν σε αυτό και σχολίαζαν τα λεγόμενά της. «Οι τηλεθεατές έπαιρναν και έκαναν παράπονα. Μπορεί να συμβούν πολλά από αυτό, όπως για παράδειγμα να χάσεις τον ειρμό σου. Σαφώς και ήταν ενοχλητικό. Όταν λοιπόν, αυτό που εγώ το θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γιατί έτσι αντιμετωπίζω την αστρολογία, μετατρέπεται σε μια στιγμή που λέγεται ένα αστείο ή γίνεται χιούμορ και χάνει την σοβαρότητά του, τότε ναι ενοχλούμαι», είπε.

Και μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια, οι παρουσιαστές του πρωινού να μην κατάλαβαν ότι τα ζώδια είναι «χωράφια» άλλου, ωστόσο φέτος, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι κάπως διαφορετικά. «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη πάνω σε αυτό, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει αντιληπτό. Νομίζω ότι ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό είναι το κομμάτι μου, είτε είναι μαζί μου, είτε δεν είναι, γιατί το εάν και ποιοι θα βρίσκονται δίπλα μου δεν το ξέρω ακόμη. Αλλά σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι έχει γίνει απόλυτα αντιληπτό ότι αυτό είναι ένα δικό μου κομμάτι».

Οσον αφορά τέλος το ποιος θα της δίνει «πάσα» και πώς ακριβώς θα περνά η εκπομπή στην αστρολογία; Οσο περίεργο και εάν ακούγεται, οι τελικές πρόβες δεν έχουν γίνει ακόμη, συνεπώς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι επακριβώς στον «αέρα» του Ant1.


«Δεν έχουμε κάνει ακόμη τις τελευταίες πρόβες. Δεν μπορεί ξαφνικά να φεύγει η εκπομπή από την ενημέρωση και να βγαίνω εγώ. Σαφώς και θα υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος. Αλλά δεν το ξέρω ακόμη». Πηγή: star
Δείτε το video:





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved