Γιώργος Γιαννόπουλος: “Η άγνωστη σχέση μου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου”
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: “Η άγνωστη σχέση μου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου”

Ελάχιστοι το γνώριζαν στον καλλιτεχνικό χώρο, τώρα ήρθε και η στιγμή να μοιραστεί το μεγάλο του μυστικό με τον κόσμο. Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο που ως καλεσμένος στην εκπομπή “Gossip On Line” αποκάλυψε για πρώτη φορά την επί μία δεκαετία που διατηρούσε στο παρελθόν με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

''Με την Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 ολόκληρα χρόνια. Χωρίσαμε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, της έδωσα και μου έδωσε πάρα πολλά. Δεν παντρεύτηκα ποτέ” δήλωσε ο ηθοποιός στην Τζώρτζια Συρίχα ενώ συνέχισε για την προσωπική του ζωή: “Τώρα είμαι με μια κοπέλα και προσπαθούμε να κάνουμε παιδί. Μ' αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά αλλά ο γάμος δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί ουσιαστικά είναι ένα οικονομικό συμβόλαιο. Δεν λέω, μου αρέσει το παραμύθι και το γουστάρω. Όλα χρειάζονται στη ζωή. Η μαγεία είναι να ρισκάρεις μέσα στην ανασφάλεια και να το τολμάς. Από τον πόνο βγαίνει η ζωή και έπειτα έρχεται η γαλήνη''.
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε βήμα βήμα τη ζωή του και την πορεία του στο χώρο του θεάματος: ''Όλοι γεννιόμαστε για να δημιουργηθεί μια συμπαντική αρμονία, ο ηθοποιός, ο τραγουδιστής, ο εφοπλιστής, ο σκουπιδιάρης. Εγώ ήμουν ψώνιο από μικρός και της τάξης αλλά και του χωριού. Δεν είναι κάτι κακό, το έχει κάποιος που γουστάρει κάτι πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι στην τάξη του σχολείου μου ήμουν πάντα κάτι διαφορετικό, δεν το προκαλούσα όμως, απλά έδινα κάτι παραπάνω. Είμαι πολύ ευτυχής που μεγάλωσα σ' ένα χωριό που τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, δεν είχαμε ούτε ρεύμα. Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν ένα βλαχάκι, διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης μου αλλά προσαρμόστηκα''. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και το τραγούδι; ''Έχω τρέλα για τη δουλειά μου και για την ζωή μου γενικότερα. Είχα περάσει στη γεωπονική σχολή Θεσσαλονίκης και αυτό γιατί ήθελα να παίρνω αναβολή από τον στρατό. Τα παράτησα και ασχολήθηκα με τη μουσική, αργότερα βέβαια αποφάσισα να ασχοληθώ και με το θέατρο, έδωσα εξετάσεις και πέρασα. Ήμουν από μικρός πολύ ανήσυχο πνεύμα''. Μίλησε και για την βιωματική του εμπειρία στην πετυχημένη σειρά ''Απαράδεκτοί'' αλλά και για τη φετινή του συμμετοχή στην θεατρική παράσταση ''Χαρτοπαίχτρα'': ''Στην παράσταση ουσιαστικά κάνω το ντεκόρ, δεν έχω πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι μια περίπτωση ταλέντου. Αυτό που κάνει είναι μοναδικό, φοβερό. Καταφέρνει και γίνεται ένα με τους ρόλους. Το δουλεύει πάρα πολύ''. Απάντησε όμως και για την αποχώρηση του ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου: ''Ο Πάνος ήρθε μόνο στην πρώτη ανάγνωση, έπειτα μάθαμε από την επιχείρηση ότι υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας''. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε επίσης ότι προετοιμάζει νέους ηθοποιούς αφιλοκερδώς: ''Προετοιμάζω νέα παιδιά χωρίς να πληρώνομαι και αν το γουστάρουν πάρα πολύ, τους συμβουλεύω να μπουν στη μάχη δυναμικά''.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved