Demi Moore: Ετοιμάζεται να συγχωρήσει τον σύζυγο για την απιστία του;
Hollywood

Demi Moore: Ετοιμάζεται να συγχωρήσει τον σύζυγο για την απιστία του;

 Μία νέα κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει τον Aston Kutcher να απατά την κατά δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερή του Demi Moore ανήμερα της επετείου του γάμου τους με μία 22χρονη καλλονή, ήρθε για να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερο… σασπένς στο σίριαλ που έχει ξεκινήσει για τους δυο τους.

Την Παρασκευή η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Two and a Half Men» του συζύγου της και σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό «US», όλο αυτά έγινε σε μία προσπάθεια του ζευγαριού να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον σάλο που είχε προκληθεί.
Η 48χρονη ηθοποιός συνοδευότα από την 23χρονη κόρη της Ράμερ, ένα από τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis. Όταν o Kutcher τελείωσε τη δουλειά του «αγκάλιασε τη γυναίκα τους σα να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Οι δυο τους ήταν ευδιάθετοι και παρέμειναν χαμογελαστοί συνεχώς. Όλα έμοιαζαν να κυλούν στους κανονικούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων. Όσοι έμαθαν για τη συγκεκριμένη κοινή εμφάνιση, λένε πως η Demi Moore δεν αποκλείεται να δώσει άφεση αμαρτιών στον σύζυγό της για τα ατοπήματά του και την απιστία του, αν και ως γεγονός, αν κρίνει κανείς από την skinny σιλουέτα της, την έχει καταρρακώσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved