Αθηνά Οικονομάκου: «Η περούκα της Ξένιας μου έκανε πολύ καλό»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Η περούκα της Ξένιας μου έκανε πολύ καλό»

Για τις καινούργιες της δουλειές στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, τα προσωπικά της, το ρετούς και τα στάνταρ της μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός που παίζει στο θέατρο Βεάκη στην παράσταση «Η μέθοδος της απιστίας» κάνει και γυρίσματα για ένα νέο καθημερινό σήριαλ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Δεκέμβριο στο Mega και θα λέγεται «Κλεμμένα όνειρα». Ο νέος της ρόλος δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν της Ξένιας. Θα κάνει«μια πλούσια κοπέλα η οποία είναι σνομπ και βλέπει τον υπόλοιπο κόσμο από ψηλά αλλά κατά βάθος είναι πολύ καλή.»

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας για τον περιβόητο ρόλο της ως «Ξένια» και την περούκα ειδικά, σημειώνει πως τελικά της έκανε πολύ καλό αφού πρώτον δεν την αναγνωρίζουν και δεύτερον γιατί δεν την έχουν ταυτίσει με τον ρόλο. «ο ρόλος της Ξένιας είναι αρκετά επικίνδυνος, γιατί μπορεί να σε στιγματίσει και ήθελε μεγάλο ρίσκο για να τον κάνεις».
Η ηθοποιός εξομολογείται πως είναι πολύ σπάταλη ενώ σε όλους τους τομείς της ζωής της ακολουθεί το ένστικτό της το οποίο κάποιες φορές«έχει πέσει έξω».

Τι πρέπει να έχει όμως ένας άνδρας για να την κρατήσει;;

«Πολλά πράγματα γιατί είμαι κι εγώ πολύ περίεργη. Πρέπει καταρχάς να μπορώ να επικοινωνώ μαζί του. Να με καταλαβαίνει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Κανένας φίλος μου δεν έχει νιώσει ότι θα τον προδώσω. Αυτά θέλω και από τους άλλους. Ειλικρίνεια, αυθορμητισμό, αλήθεια. Όταν νιώσω ότι κάτι δεν υπάρχει από αυτά, φεύγω και δεν γυρνάω πίσω ποτέ. Είμαι πολύ τυχερή που έχω φίλους που μπορώ να στηρίζομαι πάνω τους όταν κάτι δεν πάει καλά και φυσικά αυτοί εμένα».
Η ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει μπει σε διαδικασία να κρύβεται από φωτογράφους και δημοσιογράφους κάνοντας επιλογή στα μέρη που πηγαίνει προκειμένου να προφυλάξει την προσωπική της ζωή.

Όσο για το πώς διατηρείται; Γυμναστήριο προσπαθεί χρόνια να πάει λέει ενώ το πρόβλημά της είναι ότι χάνει πολύ εύκολα κιλά… Αυτά είναι προβλήματα.

Τέλος λέει πως τώρα που είναι μόλις 25 φυσικά και θα έβγαινε χωρίς ρετους όμως από την άλλη «σε μεγαλύτερη ηλικία είναι φυσικό να χρειάζεται μια διόρθωση, αρκεί να μην φτάνει στην υπερβολή».

Πηγή: Celebrity

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved