Ελένη Μενεγάκη: «Ζουμπουρλό μωρό ο Βενιζέλος»
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Ζουμπουρλό μωρό ο Βενιζέλος»

Πολύ στο… infotainment το έχει ρίξει τώρα τελευταία η Ελένη Μενεγάκη και μας στέλνει μονίμως αδιάβαστους. Μετά από τις δηλώσεις της την Τετάρτη για το πόσο γοητευτικός κύριος είναι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σήμερα περιέλαβε τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Έδειξαν λοιπόν οι συνεργάτες της έναν ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του Johny Depp που μοιάζει και αυτός πάρα πολύ στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εκεί λοιπόν που συζητούσαν άρχισε η Ελένη να μιλά για τον υπουργό Οικονομικών και να λέει ότι κάτω από… τα κιλά του κρύβεται μια χαριτωμένη φυσιογνωμία!

«Η φάτσα που βλέπουμε σε όποιον σωσία κι αν τη βλέπουμε, άμα την προσέξεις έχει πολύ χαριτωμένα χαρακτηριστικά. Μάτια σχιστά, φρύδια σωστά, δεν είναι ατσούμπαλα, αγριοφρύδια, μυτούλα μικρή, χειλάκια σχεδιασμένα», είπε η παρουσιάστρια αφήνοντάς τους όλους να ψάχνονται.

«Μην παρασύρεστε επειδή ο Βενιζέλος έχει παραπανίσια κιλά. Τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του είναι ωραία χαρακτηριστικά», επέμεινε η Ελένη Μενεγάκη, διευκρινίζοντας ότι παιδάκι πρέπει να ήταν ωραίο.

Τι ωραιο;;; «Ζουμπουρλούδικο μωρό», τον είπε κοτζάμ υπουργό.

«Τα ζουμπουρλά τα παιδιά που έχουν λίγο μαγουλάκι είναι πιο χαριτωμένα από το να είναι τελείως αδύνατα. Τα μάγουλα στα μωρά δίνουν χαριτωμενιά», είπε η παρουσιάστρια.


Δείτε τις απόψεις της Ελένης για τον Ευάγγελο Βενιζέλο








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved