Κολέτσα για Γιγουρτάκη: «Είμαι θλιμμένη. Ξεπέρασα το στάδιο του θυμού»
Showbiz

Κολέτσα για Γιγουρτάκη: «Είμαι θλιμμένη. Ξεπέρασα το στάδιο του θυμού»

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε αλλά και πώς διαχειρίστηκε τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της, Νίκου Γιγουρτάκη, αποκαλύπτει η Χριστίνα Κολέτσα, 40 ημέρες μετά τον χαμό του.


«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και νομίζω ότι κανένας από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε δεν έχει συνειδητοποιήσει. Τον Νίκο τον λάτρευα ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι πολύ δύσκολο για όσους τον αγαπάμε να σκεφτούμε πώς θα είναι η ζωή μας χωρίς εκείνον», λέει η τραγουδίστρια στο περιοδικό «Down Town» και τονίζει πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εκμεταλλευτεί τον θάνατό του για να δώσει συνεντεύξεις.

Αυτή την περίοδο αν και καταφέρνει και βγαίνει πολύ στα ρεπό της «δεν θα ‘λεγα ότι διασκεδάζω. Απλώς δεν μου αρέσει να μένω στο σπίτι - νιώθω πώς πνίγομαι - και γι’ αυτό προτιμώ να μένω έξω μέχρι το πρωί». Περνάει δύσκολα και δεν το κρύβει! Αισθάνεται πώς ωρίμασε, όμως, μέσα από αυτή την δύσκολη κατάσταση που περνά; «Δεν ξέρω αν ωρίμασα. Το σίγουρο είναι ότι νιώθω αλλαγμένη. Δεν ξέρω αν είναι ωριμότητα ή θυμός ή κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα». Και προσθέτει: «Ναι, μου βγήκε θυμός. Σε κάποιες φάσεις περνώντας τα χρόνια, έβλεπα ορισμένα πράγματα όσον αφορά στους ανθρώπους – ενδεχομένως ότι δεν είναι τόσο αγνοί, ότι δεν χαίρονται με την χαρά σου - αλλά τα προσπερνούσα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω σταθεί σε αυτό και έχω θυμώσει πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι που τελικά δεν είναι καλόψυχοι».

Αν και είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, η Χριστίνα δεν κρύβει πώς διατηρούσαν μια πολύ καλή σχέση, σε σημείο να κουβεντιάζουν για τα προσωπικά τους και τον Νίκο Γιγουρτάκη να της συμπαραστέκεται σε δύσκολες στιγμές.
Η τραγουδίστρια τονίζει: «είμαι θλιμμένη πια, με τα ζωώδη ένστικτα που κρύβουν μέσα τους πολλοί άνθρωποι. Ειδικά τώρα, που ο κόσμος δεν έχει χρήματα και περνάει πολύ δύσκολα, είναι σαν να έχουν βγει σε όλους πολύ άγρια και επιθετικά ένστικτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved