Έλενα Παπαρίζου: Η σέξι πλευρά της και η ατάκα που προκάλεσε…!
G-Sexy

Έλενα Παπαρίζου: Η σέξι πλευρά της και η ατάκα που προκάλεσε…!

«Και να βγήκαν και να χαμουρεύτηκαν και να έκαναν σεξ, ποιον πείραξαν;», δήλωσε η χειμαρρώδης Έλενα Παπαρίζου σε γνωστό μηνιαίο περιοδικό για την εφήμερη σχέση του Τόνι Μαυρίδη που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η τραγουδίστρια σε μια εκ βαθέων συνέντευξη εξηγεί πως στον χωρισμό βασικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή της από τότε που πέθανε ο πατέρας της. Η Έλενα Παπαρίζου χωρίς φόβο και πάθος, απαντά και στο πώς ένιωσε όταν είδε τον επί δώδεκα χρόνια αγαπημένο της να φιλιέται με άλλη γυναίκα λίγο καιρό μετά το χωρισμό τους:


«Είτε τώρα, είτε λίγο αργότερα, κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Αν κάτι με είχε ενοχλήσει, θα του το είχα πει προσωπικά. Εντάξει, έπρεπε να προσέχει κι αυτός κι αυτή. Αλλά να σου πω κάτι, και τι έγινε; Έκαναν κάτι κακό; Και να βγήκαν και να χαμουρεύτηκαν και να έκαναν σεξ, ποιον πείραξαν; Υπάρχει πιο ανθρώπινο πράγμα από το να θέλει να κάνει σεξ ο άνθρωπος;»



Η ίδια από πότε έχει να κάνει όμως σεξ; «Αυτό ασ’ το καλύτερα. Ασ’ το!»



Η Έλενα Παπαρίζου πλέον είναι καλά και το δείχνει. Ξέρετε πώς είναι μια τυπική καθημερινότητα της;

«Πετάω τα παπλώματα, μπαίνω στο μπάνιο, πλένω τα μούτρα μου, βλέπω τον εαυτό μου στο καθρέφτη, και σκάω ένα τεράστιο χαμόγελο. Δεν το σκάω απλώς. Το νιώθω. Νιώθω επιτέλους καλά με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι ζω τη δεύτερη εφηβεία μου. Και ναι, θα ξανακάνω τις τρέλες που πάνε πακέτο μ΄αυτή».
Ωστόσο υπάρχει ένα… «πρόβλημα»!



Ποιό είναι αυτό; «Εγώ γενικότερα ντρέπομαι. Έπειτα από δώδεκα χρόνια σχέση, έχω ξεχάσει πως γίνεται το καμάκι. Πλέον όλα γίνονται μέσω Διαδικτύου και το βαριέμαι αυτό. Μου αρέσει η φυσική επαφή».



Είναι όμως έτοιμη να κάνει ξανά σχέση; «Δεν είμαι έτοιμη για μια καινούργια σχέση. Τώρα μια νέα σχέση μου φαίνεται βουνό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο επόμενος άνδρας που θα μπει στη ζωή μου, εκείνος που θα επιλέξω να κάνω παιδί μαζί του, θα πρέπει να δεχτεί να υιοθετήσουμε ακόμα ένα. Αλλιώς δεν θα προχωρήσουμε».
Δείτε τη σέξι πλευρά της Έλενας Παπαρίζου από τη φωτογράφισή της στο Nitro
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved