Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο της μετακίνησής της στη μεσημεριανή ζώνη
Media

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο της μετακίνησής της στη μεσημεριανή ζώνη

«Εμένα μου είπαν: «'Ελα εδώ κυρία Μενεγάκη! Αυτή είναι η εκπομπή. Παρ’ την και κάν’ την. Δεν σ΄ αρέσει; Άμα δεν σ’ αρέσει…»». Με αυτά τα λόγια, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, οι υπεύθυνοι του Alpha ενημέρωσαν την παρουσιάστρια για την μετακίνησή της στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για όσα έγιναν πριν μετακομίσει μεσημέρι. «Ήρθαν και μου είπαν: «Θα πας μεσημέρι» και είπα: «Δεν πιστεύω να με κάνετε άλλη εκπομπή από αυτή που είμαι», εννοώντας πως δεν ήθελα να κάνω πράγματα που εγώ δεν είμαι και που δεν είχα κάνει», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως όσα κάνει τα διαπραγματεύτηκε.


Αναφερόμενη στην δύσκολη περίοδο που διανύουν και τα ΜΜΕ, η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε: «Αυτό είναι το budget και αυτή είναι η εκπομπή. Είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε λίγο αργότερα, αυτό το budget θα είχα».


Μάλιστα, η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη από το «Fab 5» έδειξε να διαφωνεί με την δημόσια κριτική που έκανε ο manager στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε, λέγοντας: «Όταν υπάρχει ένα concept, που το παίρνουμε από το εξωτερικό, πατάμε πάνω σε αυτό, και με τα καλά του και με τα άσχημα. Κι εμένα μου είπαν: «Έλα εδώ κυρία Μενεγάκη! Αυτή είναι η εκπομπή. Παρ’ την και κάν’ την. Δεν σ΄αρέσει; Άμα δεν σ’ αρέσει...»».


Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved