Δημήτρης Κοργιαλάς: Αγωγή 300.000 € προς Λιάτσο και Star
Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: Αγωγή 300.000 € προς Λιάτσο και Star

Ιδιαίτερα ενοχλημένος δείχνει μέσω της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Star και του anchorman Αιμίλιου Λιάτσου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην αγωγή του, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ο ίδιος επέστρεφε μαζί με τη σύζυγό του Ευρυδίκη από ταξίδι τους στην Κύπρο. Σύμφωνα πάντα με τα όσα περιγράφει ο τραγουδιστής: “Η κούραση από το ταξίδι αλλά και η πεποίθησή μου ότι τα προσωπικά μου θέματα δεν είναι δυνατόν να είναι αντικείμενα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, πόσο μάλιστα αντικείμενα ειδήσεων από τηλεοπτικούς σταθμούς, με οδήγησαν να αρνηθώ κάθε σχετική δήλωση (σ.σ. Για τον γάμο του με την Ευρυδίκη που τελικά έγινε πριν από λίγες μέρες)... Παρά τον εκνευρισμό που μου προκάλεσε η επιμονή της ρεπόρτερ διατήρησα την ψυχραιμία μου, αρνούμενος πάντα να απαντήσω. Η στάση μου αυτή απέναντι στην ρεπόρτερ εξόργισε, όπως φάνηκε, τους υπεύθυνους της πρώτης εναγόμενης (σ.σ. Του Star) με αποτέλεσμα να προβούν στις κατωτέρω πράξεις σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου.”
Όπως αναφέρεται στην αγωγή, την αμέσως επόμενη μέρα, “κατά την ώρα των ειδήσεων του εν λόγω καναλιού που παρουσίαζε ο τρίτος εναγόμενος (σ.σ. Αιμίλιος Λιάτσος) και πριν καν να γίνει αναφορά στο γεγονός που με αφορά, παρουσιαζόταν στην τηλεοπτική ο τίτλος 'Σε λίγο: Ο τραμπούκος τραγουδιστής Κοργιαλάς', τίτλος που επαναλήφθηκε δεκάδες φορές. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής Αιμίλιος Λιάτσος, τρίτος εναγόμενος, αναφερόμενος στο περιστατικό που προανέφερα και επρόκειτο αμέσως να παρουσιαστεί σχολίασε: “Προκλητικός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς όταν ρεπόρτερ του Star τον πλησίασε για μια δήλωση. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κοργιαλάς προκαλεί με τα λόγια και τη συμπεριφορά του”.
Με όλα αυτά, ο τραγουδιστής δηλώνει προσβεβλημένος και μέσω της αγωγής του αναφέρει: “Είναι προφανές ότι ο σκοπός των εναγόμενων συνίσταται στην άμεση και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, της προσωπικής, καλλιτεχνικής και επαγγελματικής μου υπόστασης. Υπαίτια και με παράνομο τρόπο οι εναγόμενοι με τη χρήση απόλυτα ψευδών και παραπλανητικών ισχυρισμών που παρουσιάζουν ως αληθή και μάλιστα υπό μορφή ειδήσεων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού, πλήττουν την τιμή και την προσωπικότητά μου, ήτοι την αντίληψη, υπόληψη, εκτίμηση και αξία που αποδίδεται σε μένα από τους χιλιάδες ανθρώπους που αγοράζουν τους δίσκους μου και παρακολουθούν τις ζωντανές μου εμφανίσεις.”
Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ζητά: “... να καταβάλλουν προς εμένα το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ σαν χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που έχω υποστεί”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved