Τι γίνεται με το γάμο Χατζηγιάνη-Ολυμπίου;
Showbiz

Τι γίνεται με το γάμο Χατζηγιάνη-Ολυμπίου;

 

Του Γιάννη ΒίτσαΜε βήμα σημειωτόν φαίνεται πως πηγαίνει ο γάμος του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Δέσποινα Ολυμπίου και αυτό γιατί το επέλεξαν εκείνοι.

 


Ο τραγουδιστής ήρθε να δώσει ένα τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών που έλεγαν ότι το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα. “Δεν είναι κάτι που το έχω αποκλείσει, αλλά δεν είναι και κάτι που το βλέπω να γίνεται και πολύ άμεσα” λέει ο τραγουδιστής σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε στην εκπομπή “Ελληνικό Πανόραμα” και στην Ειρήνη Νικολοπούλου για την ΕRT World υπογράμμισε πως δεν είναι έτοιμος γι' αυτό το μεγάλο βήμα ακόμα, με τη Δέσποινα Ολυμπίου. H συνέχεια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του gossip-tv στις 8 ακριβώς με τον Νάσο Γουμενίδη.


Μέχρι να το αποφασίσουν πάντως οι δυο τους κάνουν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ζουν την καλύτερη περίοδο του έρωτα τους και δεν θεωρούν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσουν αυτή τη σχέση. Από την άλλη, η επαγγελματική τους πορεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζει κι άλλο άνοιγμα στην Ευρώπη και η Δέσποινα μπαίνει στο studio για να ηχογραφήσει τα νέα της κομμάτια.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved