Η Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο gossip-tv
Showbiz

Η Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο gossip-tv

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε αποκλειστικά χθες στην εκπομπή "gossip – online" με τη Τζώρτζια Συρίχα για το νέο της video – clip , για τα 2 χρόνια γάμου που έκλεισε, για το πότε θα κάνει παιδί και για την ενδεχόμενη συνεργασία με το Δημήτρη Μητροπάνο.


Αναφέρθηκε ακόμα στην επίθεση του γνωστού PR manager Κωνσταντίνου Καφίρη, ο οποίος μίλησε αρνητικά τόσο για τον Ηλία Ψινάκη όσο και για τον Γιώργο Λύρα. “Να ασχολείται με τα δικά του θέματα και όχι με τον άνδρα μου”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη για πρώτη φορά.


Όσο για τη μαζική επίθεση που της έκαναν λίγο καιρό πριν καλλιτέχνες της έντεχνης μουσικής σκηνής, ξεκινώντας από την Ελένη Τσαλιγοπούλου, αλλά και κάποιους άλλους, η Πέγκυ Ζήνα απάντησε ότι “σιγά σιγά και ταυτόχρονα με τη δουλειά μου, κατάφερα να ανατρέψω το κλίμα”, προσθέτοντας ότι το σκηνικό άλλαξε και μετά από την επίσκεψη της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με το Χρήστο Θηβαίο, ο δεύτερος την πλησίασε και η “κόντρα” έληξε μια για πάντα μεταξύ τους.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved