Το πλωτό παλάτι του Γιώργου Προκοπίου
Lifestyle

Το πλωτό παλάτι του Γιώργου Προκοπίου

 

Του Θοδωρή ΣτέφουΑπό τα “όνειρα” του ιδιοκτήτη Γιώργου Προκοπίου και μέσα από την δημιουργικότητά του designer Γιώργου Βαφιάδη και των συνεργατών του ξεπήδησε, αυτό τον 106 μέτρων γιοτ, με την ονομασία Όνειρο (αγγλιστί: Dream). Η καθέλκυση του πλωτού αυτού θαύματος αναμένεται το 2011.

 


Στο "Dream" υπάρχει μια σουίτα 130 τ.μ, η οποία φυσικά είναι του ιδιοκτήτη. Μέσα σ' αυτή βρίσκουμε: 2 μπάνια, 2 τεράστιες ντουλάπες (walk – in), 2 γραφεία και μια ιδιωτική τραπεζαρία. Οι καλεσμένοι μπορούν να διαμείνουν σε μία από τις 12 σουίτες. Δεν θα βαρεθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, καθώς το γιοτ έχει ένα τεράστιο σαλόνι ομορφιάς με σπα, γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα. Επιπλέον, υπάρχει θέατρο, δωμάτιο ψυχαγωγίας, ντίσκο, 4 τραπεζαρίες (περιλαμβάνεται κι ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο), 4 σαλόνια, 2 εξωτερικές πισίνες, ένα μεγάλος χώρος για ηλιοθεραπεία, 3 al fresco χώροι δείπνου και 4 εξωτερικά σαλόνια.


Το Dream δημιουργήθηκε για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη που λατρεύει τη θάλασσα, αλλά θέλει ενόσω είναι στο κατάστρωμα να διαχειρίζεται από κει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Γι' αυτό το λόγο το γιοτ έχει πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις γραφείου για το εξειδικευμένο προσωπικό. Το γιοτ έχει 5 καμπίνες για το εξειδικευμένο προσωπικό και 4 καμπίνες για τους βοηθούς.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved