Η Καγιά στο Dancing with the stars;
Media

Η Καγιά στο Dancing with the stars;

Στο περίμενε η Βίκυ Καγιά για το Dancing with the stars, παρόλο που μέχρι πρότινος επικρατέστερη για τη θέση της παρουσίασης για το παιχνίδι ήταν η Ευγενία Μανωλίδου.

Η πρώτη έχει συμβόλαιο με τον AΝΤ1 μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και φυσικά έχει αντίστοιχη εμπειρία παρουσιάζοντας δύο σεζόν το «So you think you can dance». Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου, μάλλον έχει προκαλέσει την ενόχληση των ανθρώπων του σταθμού αφού έγινε γνωστό μόλις πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ότι είχε τηλεοπτικές επαφές με τον Alpha καλοβλέποντας τη θέση της παρουσίασης στο Greek Idol.
Στο παρασκήνιο πάντως ακούγεται ότι η Ευγενία Μανωλίδου ζητά χρόνο από τους ανθρώπους του AΝΤ1 προκειμένου να δει τι θα κάνει Την ίδια ώρα, στο Μαρούσι, φαίνεται ότι αφήνουν την περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια να αναλάβει το «Dancing with the stars» καθώς θεωρούν περισσότερο πρακτικό να αξιοποιούσουν ένα πρόσωπο όπως η Βίκυ Καγιά που ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Άλλωστε, σε λίγο καιρό θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το «The next top model».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved