Τα κορίτσια του Next Top Model 'βγάζουν' τη νικήτρια του παιχνιδιού
Media

Τα κορίτσια του Next Top Model 'βγάζουν' τη νικήτρια του παιχνιδιού

Έντονο το παρασκήνιο στο Next Top Model και το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωτογραφήσεις και τα μαθήματα στην πασαρέλα έχουν δεύτερο λόγο. Γιατί πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι κόντρες και οι... σπόντες αλλά και οι προβλέψεις!!!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Ντένια μας αποκάλυψε:"Με την Χριστίνα ήμασταν κολλητές αλλά δεν εκτίμησε τίποτα". Η ίδια προσθέτει "Άρχισε να με βλέπει ανταγωνιστικά". Πολλά ειπώθηκαν για τους καυγάδες και το νεαρό μοντέλο σχολιάζει πως δεν ήταν τίποτα στημένο. Η Ντένια ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τη Βίκυ Καγιά και όπως μας αποκαλύπτει: "Η Βίκυ με συμβούλεψε να μην πέσω στην παγίδα που έπεσε η Ανθή" ενώ πρόσθεσε "Η Βίκυ μας είπε να μην συνεργαστούμε με τον οίκο μόδας Νίκος και Τάκης και να μην έχουμε managers. Μάλιστα της έκανε εντύπωση που η Ανθή είχε manager καθώς τα μοντέλα πρέπει να ανήκουν μόνο σε πρακτορείο διότι οι managers παραπέμπουν αλλού". Η Αρετή από την άλλη πλευρά θεωρεί το reality παιχνίδι: "Πολύ ωραία εμπειρία και θα ήθελα να μείνω παραπάνω. Πάντως νοιώθω πως αδικήθηκα". Σε ερώτησή μας σχετικά με την παρουσιάστρια, απάντησε με ειλικρίνεια πως "Θεωρώ χαζό που την επέλεξαν για παρουσιάστρια. Δεν ήθελα να με συμβουλέψει" και προσθέτει "Μου ήταν πάντα αδιάφορη η Βίκυ Καγιά". Όσο για το τελικό αποτέλεσμα πιστεύει: "Προωθούν συγκεκριμένα μοντέλα και ξέρουμε το αποτέλεσμα" λέει γελώντας ενώ προβλέπει και τη νικήτρια: "Θα είναι η Ιωάννα".
Η Ραμόνα, από την πλευρά της βλέπει πιο ιδανικά τα πράγματα και φαίνεται πως την έχει επηρεάσει θετικά ο πολιτικός της γάμος. "Ήταν ένα μάθημα όλο αυτό για μένα" ενώ ομολογεί για την αποχώρησή της "Έφυγα γιατί δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία". Η Ραμόνα ανήκει στους... οπαδούς της Βίκυς Καγιά αφού λέει "Ήταν πάντα κοντά μας και μας συμβούλευε".
Η Κάτια έφυγε νωρίς από το παιχνίδι αλλά όπως δηλώνει: "Άλλα περίμενα από το ριάλιτι. Δεν κατάλαβα πώς κρίνανε την κάθε κοπέλα". Κράτησε πολύ καλές σχέσεις με κάποια άτομα της κριτικής επιτροπής: "Τις καλύτερες συμβουλές τις πήρα από τον Τάσο Σωφρονίου και την Τζένη Μπαλατσινού".Ωστόσο η Κάτια πιστεύει πως: "Αν δεν κάνεις σαματά, δεν μπορείς να παραμείνεις στο παιχνίδι". Όσο για τα αποτελέσματα θεωρεί ότι: "Θα βγει η Ιωάννα διότι ανήκει στο πρακτορείο της Κρίστυ".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved