Εκεί που κάνουν διακοπές οι ξένοι stars
Showbiz

Εκεί που κάνουν διακοπές οι ξένοι stars

 

Το budget τους για τις διακοπές τους δεν έχει καμία σχέση με αυτό των... κοινών θνητών. Πού απολαμβάνουν τα μπάνια τους παρέα με ένα δροσιστικό κοκτέιλ οι σταρ μεγάλου βεληνεκούς.. .



Εκεί που έγραψε τα απομνημονεύματά του ο Nelson Mandela απολαμβάνει τις διακοπές της η Oprah Winfrey. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Saxon και Westcliff στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής όπου έχουν περάσει μέρες των διακοπών τους κατά το παρελθόν και ο Bill Clinton αλλά και η Beyonce. Στο resort Soneva Fushi στις Μαλδίβες επιλέγει για την ίδια και την οικογένειά της η Madonna που στις διακοπές της προτιμά την απόλυτη ηρεμία και απομόνωση. Στις Μαλδίβες δείχνει να έχει αδυναμία και το ζεύγος Cruise-Holmes που όμως καταλήγει συνήθως στο resort Kurumba. Εκεί πέρασαν οι δυο τους και τον μήνα του μέλιτός τους καταλαμβάνοντας φυσικά τη βασιλική σουίτα του resort που φημίζεται για τις ανέσεις και την πολυτέλειά της. Στο Μεξικό έχει βρει το προσωπικό του καταφύγιο ο Mick Jagger. Ο τραγουδιστής δείχνει να λατρεύει τις ανέσεις του κτήματος La Loma στο resort Cuixmala, που διαθέτει μέχρι ποτάμια, λίμνες και φοινικόδασος μέσα στο οποίο ζουν ζέβρες και γαζέλες. Ο Keith Richards από την πλευρά του δείχνει να έχει αδυναμίες στα εξωτικά τοπία, γι' αυτό και για τις διακοπές του καταλήγει στο Wakaya Club στα νησιά Φίτζι. Και όχι τυχαία αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε πελάτης του resort έχει δώδεκα άτομα προσωπικό για την εξυπηρέτησή του αποκλειστικά.

Όταν ακόμα η σχέση τους δεν είχε καθόλου σύννεφα, η Angelina Jolie και ο Brand Pitt απολάμβαναν τις διακοπές τους στα Virgin Islands. Εκεί είχαν περάσει την πρωτοχρονιά. Πρόκειται για το Canal Bay, ένα οικολογικό καταφύγιο που είχε δημιουργηθεί από τον μεγιστάνα Laurence Rockefeller το 1956. Το διάσημο ζευγάρι, κάνει εκεί πάντα την ίδια κράτηση. Μένει δηλαδή σε ένα κατάλυμα με πέντε υπνοδωμάτια αφού η οικογένεια πλέον είναι πολυμελής. Ο Johnny Depp επίσης προτιμά την Τζαμάικα για την ξεκούρασή του και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Goldeneye όπου κάποτε είχαν γραφτεί από τον Ian Fleming 13 βιβλία του James Bond. Την πολυτέλεια του Four Seasons Resort Punta Milta σε μία καταπληκτική τοποθεσία στο Πουέρτο Βαγιάρτα στο Μεξικό επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο ο Sir Elton John. Μάλιστα συνήθως προτιμά τη σουίτα Coral, που διαθέτει ακόμα και προσωπικό γυμναστήριο και ιδιωτικό χώρο σπα για την χαλάρωση του διάσημου σταρ. Κοντά στα πάτρια εδάφη του βρίσκει την πραγματική ηρεμία ο ράπερ Jay-Z ο οποίος επιλέγει συνήθως το ξενοδοχείο Setai, αγαπημένο πολλών άλλων σταρ του Χόλιγουντ. Τέλος, ο Steven Spielberg λατρεύει τις διακοπές του στο Necker Island που βρίσκεται στα βρετανικά Virgin Islands. Ουσιαστικά πρόκειται για ιδιωτικό νησί που ανήκει στον Sir Richard Branson που έχει δημιουργήσει καταλύματα εμπνευσμένα από την κουλτούρα του Μπαλί για να χαρίζει στον επισκέπτη την αίσθηση εξωτικών διακοπών.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved