Όταν ο Christiano γνώρισε την Paris
Showbiz

Όταν ο Christiano γνώρισε την Paris

 

Η 11η Ιουνίου ήταν σίγουρα από τις πιο σημαντικές μέρες για τον Christiano Ronaldo, καθώς η Manchester United έκανε γνωστό πως αποδέχτηκε πρόταση ύψους 94.200.000 ευρώ της Real Μαδρίτης (ρεκόρ στα ποδοσφαιρικά χρονικά) για τον παίκτη της. Φυσικά και η προηγούμενη νύχτα έμεινε αξέχαστη στο 24χρονο άσσο.

 


Οι δύο διασημότητες ξεκίνησαν χωριστά τη βραδιά τους. Αυτός δείπνησε στο βραζιλιάνικο εστιατόριο “Fogo De Chao” και στο διπλανό τραπέζι οι αδελφές Hilton. Μετά το φαγητό το σκηνικό μεταφέρθηκε στο “Μy house”.


Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όλη τη νύχτα αγκαλιά με την φρεσκοχωρισμένη Paris. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι έγλειφαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου σαν να επρόκειτο να πέσει το αεροπλάνο τους. Σε κάποια στιγμή ο Ronaldo έβαλε ανάμεσα στα πόδια της Hilton ένα μπουκάλι και αυτή έπαιζε μαζί του.

Αφού ο Ronaldo πλήρωσε μια περιουσία, γύρω στα 20.000 δολάρια, σε σαμπάνιες και ποτά, η παρέα πήγε στο σπίτι της Nicky Hilton, στο Hollywood Hills στις 2.05 π.μ, μετά από μια σύντομη στάση στο ξενοδοχείο του. Έφυγε από το σπίτι στις 5 π.μ.

Πολλοί είπαν πως η διάσημη κληρονόμος ανέφερε ότι ο Christi είναι πολύ καλύτερος από τον πρώην της, Doug Reinhardt που είναι παίκτης baseball και tv persona στις Ηνωμένες Πολιτείες. Άραγε ξεκινάει κάποιο νέο ειδύλλιο ή μία βραδιά ήταν και πέρασε;


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved