Η Αθηνά ινκόγκνιτο στην Αθήνα
Lifestyle

Η Αθηνά ινκόγκνιτο στην Αθήνα

 

Των Νάσου ΓουμενίδηΒασίλειου ΓραμμένουΙνκόγκνιτο, θέλοντας να αποφύγει τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση. Ο λόγος σοβαρός...


Σε πείσμα εκείνων που επέμεναν πως η Αθηνά έριξε μαύρη πέτρα πίσω στην πατρίδα της και δεν θέλει να έχει πλέον καμία επαφή, η χρυσή κληρονόμος, όχι μόνο δεν έκανε κάτι τέτοιο αλλά ήδη επενδύει τα χρήματά της σε ακίνητα στη χώρα μας. Και πρόσφατα ήρθε για να επιβλέψει και τις εργασίες κατασκευής κτιρίου στην περιοχή της Γλυφάδας. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά έφτασε πριν απόλίγο καιρό μαζί με τον σύζυγό της Αλβάρο και την κόρη του Βιβιάν που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση του με μία Βραζιλιάνα, στην Ελλάδα, κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μιλήσει με τους αρχιτέκτονες και τους εργολάβους που έχουν αναλάβει το έργο για την πορεία των εργασιών. Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών και γραφείων όπου και θα στεγαστούν οι 147 εταιρίες που της ανήκουν. Όσο για τις κατοικίες, λέγεται ότι στα άμεσα σχέδια της Αθηνάς είναι να κρατήσει μία από αυτές -πιθανότατα εκείνη που διαθέτει την καλύτερη θέα στη θάλασσα- ώστε να τη χρησιμοποιεί κάθε φορά που θέλει να βρεθεί στην Ελλάδα μαζί με τον Αλβάρο και την κόρη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο χτίζεται στο οικόπεδο που έχει κληρονομήσει η Αθηνά από την οικογένειά της. Το άλλο οικόπεδο στη Γλυφάδα του Αριστοτέλη Ωνάση στο οποίο υπήρχε χτισμένη μία υπέροχη βίλα όπου ο αξέχαστος Έλληνας Κροίσος έζησε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές του με τους πλούσιους και διάσημους φίλους του, ως γνωστόν πουλήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια από την Αθηνά με τη μέθοδο των κλειστών προσφορών.


Σε ό,τι αφορά τώρα την επίσκεψή της στη χώρα μας, η Αθηνά προτίμησε να μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικοδομή που χτίζεται. Τον ελεύθερο χρόνο της βέβαια δεν κλείστηκε στους τέσσερις τοίχους μιας σουίτας αλλά μαζί με τον Αλβάρο, τη Βιβιάν και τους άντρες της προσωπικής τους φρουράς, έκαναν μία θαλάσσια βόλτα με ταχύπλοο στο ύψος του Λαγονησίου. Ο Αλβάρο που λατρεύει τη χώρα μας και το θερμό της κλίμα κυκλοφορούσε συνεχώς με ένα μαγιό, σε αντίθεση με την Αθηνά που φορούσε ένα απλό t-shirt και ένα τζιν. Ο λόγος που δεν ήρθε καθόλου σε... επαφή με τη θάλασσα ήταν γιατί σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση λιποαναρρόφησης και ως γνωστόν απαγορεύεται να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved